2016 Aralık GUY Sınavı
-
@10sanli Hocam ben yediiklim cozumlu ozgun soru bankasini cozuyorum. Gayet memnunum.
-
@paretowilfredo hocam bi gelisme var mi ?
-
eyvallah dostum @Fabrizio not aldım tşk ederim
-
TÜBİTAK a basvurucam daha ince başvuran varmı ÖSS yerleştirme ve mezuniyet notu fln istoyor
-
@ddguy arkadaşlar rahatsız olunca biraz űzűldűm açıkcası. O yuzden dűn pek girmemistim:) ama haklısın gece ekibi olarak modumuz daha yűksek:)
-
@canaycan şimdi ders calısalım aksam goygoy yaparız aycan hanım
-
@10sanli ben de zaten akşamı kastettim hocam gündüz tayfası bizi hiç eder yoksa
-
@canaycan o vakit akşam gőrűşûrűz:))
-
@sadevatandas bu oy kayiplarina ragmen evet cikarsa baya sasiririm acikcasi.
-
ya aksam bi cözüm bulcaz cıkmadan son sayfaya şöyle bi duyum var yok yazıcaz kimse birikmişleri okumak zorunda kalmaz böylece @bombiksmori
-
@10sanli bulmak lazim sonra paparayı yemeyelim yine:)kimsenin vaktini bosyere almayalım
-
@bombiksmori yoklama alcam ona göre bak kesinlikle burda ol bu akşam evlendirecek birini bulmamız lazım
-
@canaycan arkadaşın canı oynamak istiyo heralde birini evlendircek illa @bombiksmori
-
Arkadaşlar hakimlik sonuçları açıklanalı 1 ay oldu ve daha mülakatları yapılmadı ama haziran ayında yapılacak sınav için tekrar ilan geldi sanırım veya bakan açıkladı. 2750 kişilik kadroyu açıkladılar. Ben referandumdan dolayı geleceğini düşünüyorum. Tabii bakanlığa başbakanlığa sesimizi de biraz daha güçlü duyurmalıyız kanaatindeyim. YALNIZ BU BİR DUYUM DEĞİL TABİİ Kİ. Burda gelecek diyeni de gelmeyecek diyeni de çok kaale almayın bence. Sonuçta gelmezse vazgeçecek misiniz? Ki guy ile kpss arasındaki tek fark ceza. Bir tek cezayı sonraya bırakıp diğerlerinden konu tekrarlayın soru çözün. Ben öyle yapıyorum şahsen. Buradaki arkadaşları da anlamaya çalışmak lazım herkesin canı sıkkın herkes gergin tabii. A grubu sanırım son 5 yılın falan en kısır dönemini yaşıyor. Ama bu süreç böyle işliyor ve bizim çalışmaktan başka şansımız yok bence. En azından bir çoğumuzun. O yüzden motivasyonumuzu arttırarak çalışmaya devam etmeliyiz. Burda tartışmak birbrimize zarar verir. Gerginlikler hayatımızın her anında olur, kalp kırmanın bi anlamı yok ama. Birbirimize destek olmalıyız bence. @paretowilfredo hocam sizden de ricam eğer imkanınız varsa lütfen son bir kez bağlantılarınızla iletişime geçseniz ve son durumu sorsanız iyi olmaz mı? En azından burdaki birçok duyumu biraz daha netleştirebilsek herkes biraz daha rahatlar zannımca.
-
@10sanli hocam sen kaşındın bugün seni evercez biriyle @bombiksmori kurbanı bulduk
-
Kurum içi soruşturmayı geçen hafta ben de duydum yalnız bunu söyleyen kişi kpss öncesi ilana çıkılacağını belirtti(daha önce de söylediğim gibi net bir tarih vermekten kaçınarak)..Artık kim olursa olsun;o dedi ki bu dedi ki'yi bir kenara bırakıp düşünmeye çalışıyorum;bu ilanın gelmemesiden çıkar sağlayacak bir kişi yok ülkede bir kişi...Hemen 'öldük,bittik' havalarına girmek de bir şeyi değiştirmiyor şurada 15 güne kadar her şey netleşir,o zamana kadar nasıl iyi hissedeceksiniz öyle yaşayın..
-
@talihsiz hocam kimseye laf ettiğimiz yok ama bence fazla streslisiniz. Akşam çay kek muhabbetine sizi de bekleriz. Biraz stres atarsınız iyi olur kanaatimce:)
-
@canaycan :))))
-
Son olarak herkesin izniyle birşey söylemek istiyorum. Çoğu insan bu sayfayı sınav için ziyaret ediyor. Tabii insanlar açıp sayfalarca sınavdan derslerden kitaplardan sorulardan daha farklı muhabbetler görünce biraz daha geriliyorlar. Diğer arkadaşlardan ricam bu muhabbetlere biraz daha özen gösterirlerse çok iyi olur. İsterlerse farklı bir başlıkta daha farklı konularda muhabbetlerini yapabilirler. Ancak burda kitap ders konu ilan sınav ve twitter etkinlikleri daha yoğun konuşulsa bu tarz gerginlikler biraz daha azalabilir. Şütfen arkadaşlar RİCA EDİYORUM SİZDEN. Tabii ricamı kim ne kadar takar onu bilemiyorum.
-
@saay tamamdır hocam mesaj alındı haklısın