Ablam ve ben varız iki kardeşiz. aramızda 1 buçuk yaş var beraber büyüdük biz. Aynı okul aynı lise aynı üniversite. Haliyle eğitim masralarımızda fazla oluyordu. neyse konuya geleyim babam inşaat işçisi annem ev hanımı. haliyle çok rahat bi yaşantımız yok. Babam bize çok bağlıdır harçlığımızı hiç eksik etmez başkalarından aşağı olmayalım diyede var gücü ile çalışır. Bize zaman zaman sorar canınız ne diliyosa söyleyin alayım. yada bayram seyran olsun alışverişe gidince der, canınız ne diliyosa alın parası benden. Hatta ek kredi kartı bizdedir der bize canınız ne dilerse alın ben öderim kredi kartını borcunu. Benimde ilk maaşımla hayalim annemi babamı alıp, ''canınız ne diliyorsa alın parasını ben öderim'' demek Guy milakatına gireceklere selamlar.
Fabrizio tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ilk maaş❤
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
İzdivaçta hanifeye talip olup canlı yayına çıkıp "KpssÖncesi2000GuyGelsin" pankartı açacam ülkenin %80'i sesimizi duyar.
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Tarladan eve geldim daha yeni öğrendim. bugün güneşin altında okadar bunalmıştımki bu haber iyi geldi valla. Rabbim utandırmasın.
-
@a1b1, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Açıklanacak diye evden dışarı bile çıkamıyorum uygunsuz yerde açıklanırsa diye
Hocam bugün cenazemiz vardı telefonu evde bıraktım. Dedim mezarlıktayken bi açıklanırmış kazansamda kazanamasamda sıkıntı okadar milletin arasında kazanırsam çığlık atarım millet yadırgar kazanamazsam çıkarın rahmetliyi beni gömün filan derdim. Gerçekten ortam önemli.
-
''Priss'' hocam ve ''Tuğrul Koçer'' hocam. Mülakat sonucunu gördükten sonra yazacaktım ama twitterım kapandığı için ve priss hocam hesabı kapattığı için buraya yazıyorum inşallah okursunuz. Uzun uzun yazmıcam, şunu söyleyeyim ikinizdende Allah razı olsun en umutsuz olduğum zamanlarda yazdıklarınız duyumlarınız twitleriniz beni dinç tuttu ve ders çalıştım. Bu mülakata girmemde gerçekten çok büyük katkınız var. Rabbim sizi hep iyilerle karşılaştırsın ve yolunuzu açık etsin. Buradaki olumsuz yorumlarada takılmayın, ben çok çok dua ediyorum sizlere.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
o değilde dostlar ben çalışacağım vergi dairesine gittim tanıştım iş arkadaşlarımla boş bi masaya oturdum muhabbet ettik
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
emek arkadaşlarım yarın sınav için ankaraya gidiyorum bi gün erken gidecem. Sınavdan çıkıp evime gelene kadar foruma yazamam. İnşallah heşey gönlümüzce olur, inşallah iş arkadaşları oluruz, başarılar sınavda.
-
2016 kpss puanlarımızı perşembe günü öğrendik, guy sınavını sn bakanın twitter hesabından bi perşembe günü müjdeledi, guy sınavını kazandığımızı yine perşembe günü öğrendik. Mülakata gireceğimiz tarihleride inşallah bu perşembe öğreniriz.
-
Tuğrul hocayı küstürdük, priss'i küstürdük, GİB zaten küs.
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Hayatımda ilk defa oturdum isteyerek gecemi gündüzümü harcayarak disiplinli ders çalıştım çünkü memur olmaktan başka bir çarem yok. Ama darbesi, ekonomik krizi, teörü, fetösü, referandumu, soruların çalınması, ohal'i, sınavın erkene alınması, geçerliliğin 1 yıla düşürülmesi, sınava girmek için şehir değiştirmek zorunda kalınması, ilan gelmemesi hep bu döneme geldi. Bütün bunlar halledilsin herşey yolunda gitsin ilan gelse bu sefer kıyamet kopar. Bütün düzen Kpss2016 A grubu sınavına girenler sinir krizi geçirsin üzerine planlandığını düşünüyorum. Bıktım yemin ediyorum.
Fabrizio tarafından gönderilen son iletiler
-
Keşke bütün kurumlar mhuy gibi bi sürece tabi olsa.
-
Ben referanssız girdim. Aradım ama yok bulamadım. Bulsam referans ile girecektim. Mülakatta 4 dersten tam 14 soru sordular min 8-9 dk içeride kaldım. Kapıdaki görevli okadar ne yaptınız içeride siz ya dedi çıkışta. Hadi diyelim iptal oldu ben napacam ozaman ?
-
dostlar toplanın hele sorum var. facede iş bilgisi güncellediniz mi ? güncelleyeyim mi ?
-
o değilde dostlar ben çalışacağım vergi dairesine gittim tanıştım iş arkadaşlarımla boş bi masaya oturdum muhabbet ettik
-
@aycan Sakarya hocam aynı temennileri size iletiyorum.
-
Merhaba arkadaşlar kaybettim, kaybettim, kaybettim, kaybettim ve bi defa daha kaybettim çok yorulmuştum. Eşek kadar adamım bu sefer sevinçten gözlerim yaşardı. Rabbim utandırmasın.
-
@safiTÜRK69 yok reis senle veya forumla alakalı değil whatsap da benim zurna arkadaş o kişi, sinirlenince geldim buraya yazdım
-
Arkadaşım trolledi beni sonuçlarla alakalı, gecenin bi yarısı kalbim yerinden çıktı böyle insanlar neden var.
-
@james-buchanan Keşke atansam da alışveriş yapsam