birkaç gündür foruma girmiyordum girdim ve yazılanları okudum.gerçekten çok üzüldüm.ben kpss 82 kurum sınavı 84 aldım.gece gündüz herkes gibi ders çalıştım.mülakatta da sorulan 8 soruya cevap verdim eksiksiz.ve sonuna kadar da hakettiğimi düşünüyorum.herhangi bir olumsuzluk da yaşamadım.ayrıca da dayı falan da bulmadım.çünkü bulursam elbet birgün benden acı acı çıkacağını iyi bildiğim için.şimdi bazı arkadaşlar kazananlara dava açacaklarını bahsetmişler.peki kazananların gerçekten kendi bileğinin hakkıyla kazananların atamaları iptal olursa vicdanları rahat edecek midir?
a1b1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Açıklanacak diye evden dışarı bile çıkamıyorum uygunsuz yerde açıklanırsa diye
-
Benim çevremde de söyle bir durum mevcut.”benim içime doğuyor oldu senin iş “.insanın stresi iki katlanıyor.ayrıca sizin içinize doğan niye benimkine doğmuyor.rüyada görenler vs....
-
yazı tura atmak gibi birşey bu durum %50 şansım var demek ne kadar acı bu kadar çabaya rağmen...
-
ZEKADAN VERGİ ALINSA MUAF OLACAK İNSANLARLA MUHATTAPIZ
-
Cuma’da bile Gib sayfasını yeniledim
-
O bu değil de enerjimin en düşük olduğu gün bugundü.sıktı iyice
-
Biz de dört gözle bekliyoruz akrabalarla kazanamayacağımı akraba değil bunlar akrep bildiğin.senin de dediğin gibi herşeyi benden iyi biliyorlar kazanmama ihtimalin de yüzde elli diyerek sırf bu sınavı onlara nispet olsun diye daha çok istiyorum
-
2015 mezunuyum ilk mülakatımdı Allah’a şükür oldu.
-
Bizimkiler de ağustos ayında tam 12 düğüne gitti 12 altın takıldı içim gitti.
a1b1 tarafından gönderilen son iletiler
-
evrakları verdiğimizde yanlış yazdığımız yerleri söylüyorlar mı?güvenlik soruşturması kağıdında kayıtlı olduğu nüfus idaresi yazan yere kimliğin arkasındaki kayıtlı olduğu diye başlayan yeri mi yazıyoruz?yine güvenlik soruşturması kağıdında askerlik hizmeti yazan yere tecilli yazdım doğru mudur arkadaşlar?
-
belge teslim etmeye sivil mi yoksa takım mı giyip gidilecek
-
Uzmanın yoklama yapma görevi de var vuk güvenlik müesseselerinden.ayrıca maaş
-
arkadaşlar aklıma takılan bir soru var.ankaradayım ve istanbula ikametgahımı aldırmak istiyorum.göreve çağırdıklarında aynı gün gitmemiz gerekiyormuş bu durum nasıl olacak?ayrıntılı bilgisi olan yazabilir mi
-
birkaç gündür foruma girmiyordum girdim ve yazılanları okudum.gerçekten çok üzüldüm.ben kpss 82 kurum sınavı 84 aldım.gece gündüz herkes gibi ders çalıştım.mülakatta da sorulan 8 soruya cevap verdim eksiksiz.ve sonuna kadar da hakettiğimi düşünüyorum.herhangi bir olumsuzluk da yaşamadım.ayrıca da dayı falan da bulmadım.çünkü bulursam elbet birgün benden acı acı çıkacağını iyi bildiğim için.şimdi bazı arkadaşlar kazananlara dava açacaklarını bahsetmişler.peki kazananların gerçekten kendi bileğinin hakkıyla kazananların atamaları iptal olursa vicdanları rahat edecek midir?
-
çok şükür ilk mülakatımda oldu bu iş istanbul tercihimdi.benim sorum diyelim ki bir vergi dairesine çok başvuru oldu bu durumda ihtiyaç fazlasında süreç nasıldır.çünkü şile de silivri de istanbulda fakat baya uzak.
-
2015 mezunuyum ilk mülakatımdı Allah’a şükür oldu.
-
@turkkızı @James-Buchanan dört gözle bekliyorum o günleri
-
Bizimkiler de ağustos ayında tam 12 düğüne gitti 12 altın takıldı içim gitti.
-
Biz de dört gözle bekliyoruz akrabalarla kazanamayacağımı akraba değil bunlar akrep bildiğin.senin de dediğin gibi herşeyi benden iyi biliyorlar kazanmama ihtimalin de yüzde elli diyerek sırf bu sınavı onlara nispet olsun diye daha çok istiyorum