2016 Aralık GUY Sınavı
-
@dibace buda birsey enazindan sınav yapilabiyormus demek ne diyelim tez zamanda darısı guya inşallah
-
@dibace hiç olmazsa yaşam belirtisi var
-
@iibflibirgarip tamam 16 nisana kadar olmasın. Martta ilk hafta ilan gelsin nisanin sonunda sınav olsun. Bizde o şevkle kpss ye de çalışırız sonrası..
-
Kpss öncesi gelsinde puanları kullanalim bari
-
13 mayısta müdürlük sınavı var 20 ve 28 mayısta kpss sonra zaten ramazan.. Yani sınav için 6 Mayıstan sonrası imkansız gibi birsey.. E sınavında en gec 6 mayısta olmasi icin ilanin en gec referandum öncesi gelmesi şart Referandumdan önce gelmezse bittik demektir sanırım. . Allah Yardımcımız olsun..
-
ARKADASLAR BAKANA YARDIMCISINA VS.. twit atmak için etkinlik günlerini beklemeyiniz.. Günde 2 3 twit atin etiketleyerek
-
Bence bu hafta içi ilan gelecek. Çok büyük umut doldu içim anlamsiz bicimde hadi hayırlısı.
-
@ddguy tabi ki var özelden ulaşabilirsiniz ya da bu aktif olanlarla bi whats ap grubu kuralım
-
@iibflibirgarip 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
16 nisana kadar hayır yok diyor bakan bey.bzm baskı yapıp talebimizi iletmemi gerek
16 nisana kadar ne yok diyo anlamadim.ki nerde demis adana konusmasinda ole biseye rastlamadim.ben
-
@Mega5006 aynen gençler böyle enerji lazim bize. Onlar vermesede biz enerjimiz le alacaz o ilanı. Iyi düşünelim iyi olsun. Evren bu kadar insanın isteğini reddetmez. O ILAN BU FORUMA GELECEK! !
-
Arkadaslar hala twitter derdindesiniz tt olsak bile ordan bisey cikmayacak.Ankarada olan arkadaslar gib baskani Adnan beyle gorusme talep ederlerse veya gibteki herhangi bir yetkiliyle gorusme firsati bulurlarsa magduriyetimizi bizzat duyurmus olurlar ve emin olun tt olmaktan daha etkili bir yol olur.Burda yakinmakla olmuyor lutfen en azindan kendiniz icin gib yolunu tutun
-
Trt haber muezzin kamu alimlari yapilcak dio martayinda aacaba guy da olabilir mi ki insan bunun uzerine umutlaniyo sonucta ortada refandum varr mart ayinda geldi geldi cunku belli ki bunlar martayinda alacaklar gibi gozukuyor ,,, maliye bakanin cok ta bi tarafinda herhal arkadas her siyasette secim refandum oncesi alima cikilacagina su maliye bakanina duyarsa da bi siyasi dusunerek alim yapsa ,, umutlar subat sonu mart ayina kaldi ,,, insallh gelir su puanlarimiz heba oomadan kullaniriz arkadaslar ,,
-
@kamuguyyy sağlık bak martta alım yapıcak o kesin belki onu diyodur
-
Maliye 13 mayısta vergi dairesi müdürlük sınavı yapıyorsa bizim sınavı ne zaman yapacak ki. Onla mı uğraşacak bizle mi uğraşacak. KPSS öncesi hayal olmaya başladı sanki. Anlamadığım her sınava onay veren merci işsizler için bir umut olacak sınava neden onay vermez ki!!!
-
@bonus şuan guy sınavı bana da imkansiz gelmeye basladi 13 mayis ta yapilacak mudurluk sinavi simdiden ilan ediliyosa kpss den once yapilacak guy sinavinin da simdi ilan edilmesi gerekirdi
-
Mart 14 de ilan gelse sınav 13 mayıstan önce olur doğru değil mi
-
@aylin-yılmaz bilmiyorum hocam kamu kurumlari ve bankalar dietrt alt yazida arti haberin icerigi oyle diyordu insallh icinde guy da vardir ne diyim haurlisyla su ilan gelsinde ,,
-
Arkadaşlar Mücahit Civriz Maliye Bakanının Özel Kalem Müdürü Twitterda @mcivriz kullanıcı adiyla hesabı var etiketleyip tweet atalim..
-
@TugayÇ bende zor görüyorum o sınavın hazırlıkları filan olacaktır okullar ayarlanacak filan ikisini bir arada Nasıl yaparlar ki daha önceki yıllarda böyle sınavlar ardı ardına yapıldı mı bilmiyorum tabi ama zor gibi bana kalırsa.
-
Cumhurbaşkanına mektup nasıl yazılıyor? Yazmayı düşünen var mı ben gibi