2016 Aralık GUY Sınavı
-
Anlamadığım bu paramedikler bizden daha mı çok yazıyoda onları bizden çok okuyolar enterasan
-
@LUCASS sürekli seni yayınladılar
-
Okumuyolarki ya sanırsam bi seninkini okudular şöyle bi kaç tane okusalar benim yazdığımda önemli değil bizimkileri okusalar neyse napalım en azından elimzden geleni yapıyoruz
-
Arkadaşlar kpss öncesi bu kadar yüksek alımlı ilan(bddk) beni çok umutlandırdı şimdi inanıyorum ki Guy ilanı gelecek
-
@adem-simit kaç kişilik ilan geldi hocam
-
Bddk bile ilana çıktı hadi sıra sende guy gel artık
-
@ddguy 45 murakıplık yanılmıyosam 45 e yakında uzmanlık
-
Emeği geçen belesci olmayan herkesin Eline koluna yüreğine sağlık.
-
Murakıp hariç Direk sayıları yazmamışlar ama çağırılacak kişi sayısından şu sonuç çıkıyor
45 murakıp
17 bankacılık uzmanı (iibf)
20 bankacılık uzmanı (bilişim)
8 bankacılık uzmanı (hukuk)
10 bddk uzmanı (iibf) -
@Keymarsh sayı bu yıl için rekor
-
p35 i görünce bir an ümitlendim fakat ingilizce çeviri varmış
-
bddk 8-9 nisana sınav koydu. 1-2 nisana zaten sınav yetişmez( ilan + 45 gün olayından dolayı) 16 nisan refarandum var. bu demektir ki sınav 22 nisana kaldı ( tabi en erken) burdan çıkan sonuç en erken ilan martın ikinci haftası pazartesi veya salı . geçen burda bi arkadaş 13 mart ilan tarihi diye bi duyum paylaşmıştı. galiba haklı ALLAHIM SEN YARDIM ET .
-
Arkadaşlar ben referandum sonrasına bekliyorum sınavı. Guy sınavının sonucu 1-2 güne açıklanıyormuş herhalde. Referandumu tehlikeye atmak istemezler.
-
@ansızınbirilan 15 Mart değil miydi o aşağı yukarı öyle bişeydi.
-
@Ricardoreyiz 15 martta olabilir ama neyazıkki görünen o ki her halukarda sınav referandum sonrasına kaldı tabi alım yaparlarsa . hep bir şeylerin sonrasına kalıyoruz.
-
@ansızınbirilan alım olursa sınavı referandum sonrasına bırakacaklar oy kaygısindan dolayi
-
@Ricardoreyiz bu insanların askerlik durumu var . hep birşeyleri erteliyorlar. kendi çıkarları için. yazık bize
-
@adem-simit 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar kpss öncesi bu kadar yüksek alımlı ilan(bddk) beni çok umutlandırdı şimdi inanıyorum ki Guy ilanı gelecek
Ben de bu sekilde dusunuyorum. Bddk bir acilis oldu guy ve diger bekledigimiz ilanlar sirayla gelecek insallah moralimizi yuksek tutuyoruz ve ümidimizi kaybetmiyoruz..
-
@Ricardoreyiz buldum işte duyumu
-
@ansızınbirilan azim başka bişey ya