2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar konu dışı olabilir ama usta1-2-3 (çıkmış sorular) setini çözen var mı
-
@maliyeciçocuk hocam millet aaaçççç aççççççççvat ken ay du samtayms yani??
-
@ddguy demi o yüzden ohal bitsin khklarla ihraçlar olacak sonrada ilanlar patır patır gelecek diyenlere tam destek oluyodun.Merak etme ayrıntılar maliyecilerin işidir
-
@maliyeciçocuk tmm arkadaşım @ddguy arkadaş dedi zaten çözüm önerin ne diye. Bakansa ankarada olup maliyeye gitmeyi planlayan arkadaşlar var onlara katıl.
Ama hani şu mantığında yanlış. Dediklerinden öyle bir yorum çıkıyor. Duy gelmesin vmy gelmesin sadece guy gelsin. Hayır aksine hem guy duy muy mhuy vmy hatta hatta dguy da gelsin ki atanabilecek herkes atansın.
Bu iş seneye kalırsa yeni gireceklere de yazık. Onlar hiç atanamayacaklar yoksa. Önlerinde tecrübeli yıllarını bu konulara vermiş insanlar var. Ki böyle olursa ben seneye 80 puan yukarısı çok kişi olacağını ve 80-85 bandında bu seneden daha çok bir yığılma olacağını düşünüyorum.
-
@Keymarsh haklısın belki yanlış ifade etttim.Hepsi gelsin bütün maliye ilanları yoksa 2017de yığılma çok olacak benim demem duy gelsindd guy gelmesin diyenlere
-
@maliyeciçocuk valla bende maliyeciyim çok şükür ama senin kadar gereksiz çıkarımlarda bulunmuyorum çok şükür
-
@maliyeciçocuk ilanlar deli gibi gelsin hangi sınava girecegimizi şaşıralim sadece guy gelsin diyenin aklından şüphe ederim zaten ama su an en önemli sınav guy yani
-
Ya arkadaşlar neden tartışıyonuz ya? Cidden neden tartışıyosunuz yani???? Siz bile neden tartışıyosunuz farkında değilsiniz galiba. Ya ortada ilan yok ilanı geçtim duyum yok duyuuuummmmm. Siz oturmuş şu gelsin, o olmazsa bu gelsin, o gelmesin, yok guy şöyle, yok duy böyle. İŞSİZİZ ARKADAŞLAR İŞSİZ. Farkında mısınız?? Bu ne ya. Çok sıkıldım yemin ederim.
-
@saay vallaha bende çok sıkıldım hocam kimseden ses çıktığı yok @paretowilfredo niye cevap vermiyo onu da anlamış değilim
-
@ddguy hocam bugün neytullahın açıklamayı gördünüz. Müsteşar bile bilmiyorum diyor yani. @paretowilfredo nerden bilsin. Napalım yapacak neyimiz var neler yaparız diyoruz?? Ortaya bi fikir sunan da yok. Ya bana bimer cimere yazalım demeyin belli ki orası da dikkate almıyo. Adamın biri oturmuş bilgisayarın başına aynı cevabı yollayıp duruyo. Sayın cumhurbaşkanımıza sayın başbakanımıza ulaşmamız daha mantıklı geliyor artık bana. Ya etrafında çevresinde vekillerle ne bileyim Ak parti il başkanlarıyla belediye başkanlarıyla ilişki kurabilecek kimse yok mu?? Tanıdığı olan biri arkadaşlarının çevresinin tanıdığı biri.Buda olmuyosa yapacak bişey yok yani. Yoksa yok. Karalar mı bağlayalım? Dövünelim mi?? Napalım arkadaşlar işimiz Allaha kaldı. Bizim dinimiz demiyor mu rızkı veren Allahtır. Biz buna iman etmedik mi??? Oturup dua edin ya hiçbir şey yapmıyosanız. Belki birimizin duası kabul olur yani. Burda saçma sapan polemiklere giriyoruz gerçekten çok sıkıldım yani. Bana duyum da demeyin artık, bi daha duyum diyenin ağzına kürekle vururum bak.
-
@saay doğru dedin başkan
-
Arkadaşlar önceden de söyledim bir daha söylüyorum. Bu saatten sonra ilan gelirse referandum için gelir. Yoksa hiç gelmez.
Bir aktivite yapılacaksa referandumu hedef almalı. @saay arkadaş gibi ben de yoruldum. Her aktivitiye katılasım gelmiyor. Referandumu hedef alan bir aktivite yaparsanız varım ben. Ki bu saatten sonra böyle olmalı bence.
-
@Keymarsh hocam referandumu hedef alalım demedim. Sadece müsteşar da bilmiyorsa bunu ancak siyasi yollarla sorabiliriz demek istedim. Yanlış anlaşılmasın sonra.
-
@saay sen diyorsun demiyorum, ben diyorum. Senin gibi yorulduğumu vurguladım sadece. Bence de müsteşarla halledilebilecek birşey değil. Çözüm siyasi iradede. Siyasi irade de referanduma odaklanmış durumda. Başka türlü dikkat çekemeyiz onu vurgulamak istedim.
İlan yoksa "Hayır" var gibi negatif değilde. Daha pozitif yaklaşılarak halledilebilir. Mesela 400.000 ibbfli referanduma hazır siz de hazır mısınız gibi?
-
@Keymarsh hocam demek istediğin etkinlikler buna yönelik mi olsun
-
@ddguy aynen etkinlikler buna yönelik olmalı ki dikkat çekelim. iibfye kadro gibi söylemlere bağışıklık gösterdiler artık. Bence okumuyorlar bile. Farklı şekilde yaklaşmak lazım ki dikkate alsınlar.
İş siyasi iradede bitiyor. Siyasi irade neye odaklıysa ona odaklanmak lazım. Bu sadece şimdi için değil her zaman için geçerli
-
@Keymarsh hocam yanlış anlamaşılmamak için öyle dedim ben sizin için demedim veya başka bi amaçla demedim. Yanlış anlaşılmak istemem. Bir de şunu söyleyeyim şahsi fikrim olarak. Bu 400000 450000 rakamları gerçekçi değil hocam. Bakın kpssye giren 130000 kişi ama onların da kaçı emek vererek çok çalışarak giriyo ki. En fazla 15000 20000 kişi e onlarında bazıları umursamıyo bazıları seneye diyor. Anlayacağınız kalıyoruz şurda 10000 kişi falan. Kaldı ki bi guy açarsa(!) 2000 civarı gelecek büyük ihtimalle ilan. Ee onun da 5 katı 10000 kişi ediyor yani. Onların da büyük bir bölümü bişey yapmıyor. Şurda bir avuç insanız işte hepsi bu bence.
-
@saay aynen senin gibi düşünüyorum ama 10.000 de az değildir. 10.000 kişi aile ve akrabaları büyük sayı yapar.
Ya birşeyler yapacağız ya da yapmayacağız. En azından etkili birşeyler yapalım. Benim elimden gelen bir dal koymaksa. Ben o dalı koyayım. Sonrası nasip kısmet
-
@Keymarsh hocam neytullah a yazsana ona göre bi tag belirlensin o zaman
-
@ddguy buradan yazdım işte iletişimde olan arkadaşlar iletsin. Etkinliklere katılım göstetirim ama tag belirleme falan becerebileceğim şeyler değil.