2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ankarada en az 500-1000 arası puanı olan vardır. yaa kardeşlerim 15-20 kişi toplanın saraya, başbakanlığa vs. Gidin ben orda olsaydım affetmezdim .Hadi hanımlar, beyler Allah için şu işi halledin.
-
Onbeş gün içinde olmazsa bu sefer sgk denetmenliği için bastiririz.Mehmet Selim Bağcı beyefendi o bari bizim halimizden anlar.
-
Günaydın arkadaşlar, Maliye Bakanlığının 5000 memur alacağı söylendi Habertürk kanalında umarım biz de dahilizdir
-
@gozde41 internete düşmemiş sanırım, ben göremedim
-
@gozde41 tam olarak ne soylendi hocam.
-
Altyazı geçti sadece Sağlık Bakanlığı da alacakmış
-
@gozde41 hangi kanaldı hocam
-
@gozde41 he Habertürkmüş pardon
-
@Aristo76 p.tesi gidicez biz kardesim.
-
Şuan bekliyorum geçmiyor ama onlar da şaşırdı heralde maliyenin böyle bir alım yapacağına:) sadece Sağlık Bak. Haberini veriyorlar
-
@hebelebe Ahmet hoca ile az çok tanışıyoruz tezi de Ktü de Ahmet hocadan aldım. yazdım şimdi hocama inşallah gerekli bilgiyi verecektir
-
İibfli kardeşlerim maliye bakanlığı ilanlarının gelmemesini epeydir araştırıyorum.Dünkü guyader paylaşımlarından zaten guyların idareyle maaş özlük hakkı artışı için anayasa mahkemesine gittiklerini biliyodum.Bence bu sonuç açıklanmadan ilan vermez.Sayın Naci AĞBAL zaten guy gibi kadrolara sıcak bakmıyo.Hele birde maaş falan artacaksa dahada olumsuz yüklü bir guy alımına. Bir düzenleme şart olcak vergi uzmanı falan olabilir.2000 kişilik bir ilan belkide onun gözünde ek 1000 lira daha bütçeye yük.Sayın Naci Ağbal biraz bu işlerde sıkı. yani merkezdeki uzman maaşı demek.Bence olay artık bundan ibaret.Merkez uzman fark ettiyseniz hep az alınır.Maliye uzmanlığı bakınız hep 20 25 kişi alır.Bu senede ondanda bi ilan yok.Benim tahminlerim bu yönde artık.Zaten 14 Martta kpss başvuruları başlıyo
-
Anayasa Mahkemesi Kamuda merkez taşra ayrımını esastan karara bağlayacak.Eğer karar olumlu çıkarsa artık gelir uzmanıda Ankaradaki kültür uzmanıyla spor uzmanıyla aynı maaşı alacak.Banada sorarsınız kesinlikle böyle bir ayrım olmamalı.Maliye mevzuatına hakim devletin gelirlerini toplayan hazineye karşı birinci dereceden sorumlu personelin maaşı niye kültür uzmanından az olsun.Kültür uzmanına yds şartı gelmişsse gelir uzmanınada getirirsin olay biter.İnşallah bu düzenleme olacak ve sonra ilanlar gelecek gibi.Ama biz artık 2016 kpss puanımız kullanmak istiyoruz.Sabrımız kalmadı.
-
@hebelebe ahmet hoca döndü benim bakanlarla ilgim olduğu bilgisi doğru değil falan dedi keşke yardımcı olabilseydim dedi
-
@friedman98 iste bekledgimiz ruh.Hepimizin sesi olun Ankarada yasiyorsunuz gib e gitseniz en net ses orda cikar.Twitterdan ugrasip gorecekleri bile mechulken en mantiklisi dogrudan Gibe,külliyeye,meclise gitmek.Biz Ankarayi ancak sinavda goruyoruz ama siz hep oradasiniz ne olur toplanin 1gununuzu ayirin bu belirsizlik bitsin artik.Gelemeyecekse sinav gelmeyecek deyin herkes kendine bir yol cizsin size de dua etsin
-
Maliyede huzursuzluk ilanlarıda etkiledi.Ankarada olanlar bilir.Vergi denetim kurulu binası var.Müfettişlerin eğitiminin yapıldığı vdk başkanının olduğu konum olarak güzel bir yerde.Bu kurumda gelir uzmanlarıda var sizce ne iş yapıyolarmış orda dün guyaderde okudum.Kurulun sekreterya işlerini yapıyolarmış şimdi soruyorum bu mu uzmanlık bakın maaş falan artışını söylemiyorum daha.O kadar kitap bitir tvs çalış politika oku.Yaptığın meslek sekreterlik düzeyi olsun ve çalıştığın yerdeki daha yeni girmiş müfettiş yardımcısı sana hava atsın.Böyle bir kurum disiplini kültürü olabilir mi?Bu kurumun personeli mutlu olabilir mi?Artık değişim şart olduğundan ilanlar bekletiliyo bu yazdıklarım tahmin çalışanların şikayerleri.Müfettişlerde mutsuz.Özellikle denetmen kökenliler.Bunlar çözülmeden ilanlar gelmez gelsede göstemelik olur.Yüklü alım zor gibi
-
@Mega5006 eyvallah kardeşim .
-
P113lerimiz yüksek olsaydı az daha çeko yapsaydıkta sgk denetmenlik mülakatına kalsaydık.Maliye bu sene bizleri şaşırttı.Her türlü olumsuzluğa karşı 14 marta kadar inşallah 1000-2000 arası ilan gelecek.Umutluyum çünkü gelmemesinin açıklamasını yukarda yazdığım nedenlere bağlayamazlar.
-
@maliyeciçocuk peki neden Bakan Bey Sıcak Bakmıyormus bilginiz var mı Sonucta işin yükünü ceken onlar değil mi
-
Kurum ici uzmanlik talep edenlerden biri de yeni nesle bencil donanimsiz diye hitap etti. Ona da verdim agzinin payini. Kendilerini ne saniyolar ya ?