2016 Aralık GUY Sınavı
-
Alınması gerektiğini bizde biliyoruz ama NE ZAMAN???
-
Bende bugün farklı bi duyum daha aldım 1000 guy ve 400 vmy ilanının hazırlığında olduklarnı öğrendim.Ama sadece sayı açısından tarih hakkında bişey bilmiyorum
-
@jevons arkadaşlar geçen aylarda belirttim yine belirteyim.
- kurumların ihtiyacı var bu kesin
- maliye bakanlığı başta olmak üzeri bazı kurumlar hazırlıgı tamamladı fakat tabiri caizse imza atacak kişiler artık evdeki hanımdan dahi şüpheleniyor
- bizi pof pof layanlar'a kanıp psikolojik yıkıma girmemek lazım. BUNLAR BENİM GÖRÜŞÜMDÜR.
-
Kutluay'ı maliye bakanı mı öpmüş nereden biliyor onları? Resmi siteye girince bile %70 boşluk olduğu yazıyor adam da sallıyor bir şeyler gelsin paralar gelsin paralar. Öğrenciyi bir meta olarak gören, yaşama dair tek dertleri para olan insanlar ah ah.
-
@Harun-Resid hocam biraz agır olmus bence şunu yapmayada çalışıyor olabilir '' bir görev üstlendiğini kabul edersek işin siyası ayagında , günde 100 kişi hocam var mı bir gelişme diye diye kafasını yemişlerdir ve bir süre rahatlamak için böyle birşey'' yapmış olabilir. asıl simsarlardan korkmak lazım
-
Malumlar.nette fake hesaplarla kendi adına saçma sapan yorumlar attıran bir arkadaş o Zaten sıkıntı konuyla hiç ilgisi olmayan insanlara başvurup cevap bekleyen bizlerde. Kutluay nereden bilsin açılacak sınavı. Adamdan cevap bekleyince bu defa yazdıkları çok kıymetli oluyor. Ben hiç iyi niyetli değilim onlara karşı. Bu başlığa da ilk yorumum onu eleştirmek oldu ya hadi hayırlısı
-
Arkadaslar bu 4t nin diğer hocalarıni bilmem fakat Kutluay denilen şahıstan uzak durmanizı tavsiye ederim bizzat ders aldım 2 kez adam boş ders anlatma yetisi yok. Reklamlara kanmayin
-
@vmy ne zaman söylediniz ????
-
Haftaya muhasebe den baslicam gelirse subata gelmezse kendi bilir
-
@syştymk bir kaç hafta önce söylemiştim. bi hocam söyledi defterdar baskaninin önünde imzalanmak üzere 100 kişilik ilan duruyormus.
-
Olası bir referandum ile alım olur. Yoksa GUYYY hayal. Bütün işaretler onu gösteriyor
-
İlan geleceğine inanmıyorum hedef 2017 kpss
-
@Harun-Resid 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Malumlar.nette fake hesaplarla kendi adına saçma sapan yorumlar attıran bir arkadaş o Zaten sıkıntı konuyla hiç ilgisi olmayan insanlara başvurup cevap bekleyen bizlerde. Kutluay nereden bilsin açılacak sınavı. Adamdan cevap bekleyince bu defa yazdıkları çok kıymetli oluyor. Ben hiç iyi niyetli değilim onlara karşı. Bu başlığa da ilk yorumum onu eleştirmek oldu ya hadi hayırlısı
Adamin adi bile sahte bircok seyi gibi...hic guvenilir degil uzak durun
-
Maliye bakanligini iki hafta once aradim guy alimini sordum herhangi bir calismamiz yok demisti.Bugun yine haksizliklar zoruma gitti yine aradim yine calismamiz yok dediler Allah birakmasin elimden bisey gelmiyor Allahim sen hakkimi birakma !!
-
Çalışmasi olsa bile söylemiyorlar ki
-
avukat ilanı bizim ilanın habercisi dedik bakalım inşallah önümüzdeki cumaya kadar hareket olursa bizim avantajımıza diger türlü nisana kadar bekleyecez
-
@vmy daha neyi bekliyorlarmış ki enteresan
-
@syştymk onlarda bilmiyor :S
-
Duyum da olsa 1000guy alımı çok az geldi. Gelmemesindn iyidir muhakkak ama en dolu zamanda 1250-1750 kişilik ilanlara çıkıldı 1küsür yıldır alım yapmayıp ardından böyle 1000 kişi gelirse sevinçle karışk üzüntü yaşarm net. Yine de hayırlısı. Çalışmayı bırakmayın arkadaşlar. O ilan gelecek
-
Ülkemizde yaşanan ortamı göz önüne alınca ilanın gelmemesi aslında çok şaşırmamak lazım ama şu da bir gercek ki ihtiyaç var bu da kamu hizmetlerinin aksamasina neden oluyor..gib de 1 yıldır alım yok ve 1000 e yakın ihrac var. Ama ilanın önündeki asıl engel sn. Agbal eğer başka bir bakan olsa idi böyle olacağını sanmıyordum