2016 Aralık GUY Sınavı
-
Anayasa komisyondan geçti. Genel kuruldanda geçerse olası refendumdan önce ilan gelir mi acaba
-
@Dick-Advacoat referandum nisan-mayıs gibi olacak. Yani biraz geç gibi
-
Bu başlığın artık geçerliliği doldu 2016 guy sınavı olmadan geçti
-
İlk defa bir yıl içinde bir guy ilanı gelmiyor mu.
Bu nasıl bir yıldı ya. -
Gece gece iki ilan geldi maliyeden daha ses yok
-
@keynesin-amcası 2. Ilan hangisi?
-
Biri yurt dışı türkler diğeri aile ve sosyal pol
-
@keynesin-amcası bnde icra katipligini kast ediyosun sandım. Onları görmedim
-
@paretowilfredo susma biseyler soyle artik
-
maşallah ilanlar art arda geldi bugün ama beklenenden hala ses seda yok ama gelicek inş...
-
İnşallah
-
dedem beni calisiyor biliyor arkadaslar çünkü artık laf anlatmaktan bıktım en sonunda yalan soyleme noktasina kadar geldim bir aydir calisiyo gibi davraniyorum ustelik maaşı aldigimi saniyor ee napayim bizi bu noktaya getirenler utansin akrabaya konu komsuya laf anlatamıyorsun bunu buraya niye yazdim onu bile bilmiyorum en sonunda sener sen gibi camdan atliycam atanamiyorum diye
-
@dibace hep aynı durumdayız kardeşim misafirlerin içine çıkamaz oldum o bilindik soruları sorup canım sıkılmasın diye
-
Bir şeyler yazın çizin gençler rahatlarsınız içinize atmayın
-
Enseyi karartmayalım beyler ilanlar sıklaştı. devam aynen
-
hele elinden geleni yapmışsındır elalem gezerken sen çalışmışsındır yeterli puanı da aldığın halde sırf ilan gelmediği için bu utancı yaşamışsındır ya en çok o koyuyor işte.gezip tozup haylazlık yapıpta bunlar gelse başımıza ettim buldum dersin ama böylesi çok zor çok...
-
@ecsahan bazende şans işi nasibin olacak benim arkadas kpssye bile gezerek çalıştı umrunda olmadı 70li bir puan aldı guy gelmez bile gelmez bu puana dedi seçtiği il düşük kapattı kurum sınavına çalışmadan girdi sınırda geçti mülakat derken onu da geçti şuan guy nasip öteye gidilmiyor
-
@hulyayasar hocam daha önceden söylemiştim böyle bir randevu olursa ben de gelirim önceden haber vermeniz yeter
-
Ulan kafayı yiyecem ya ne yapacaz arkadaş böyle ne Zaman gelecek ilanlar.. Ulan her gelen ne oldu sınavlar diyor başlıyorum 120 çeşit puan türü var.. Kurum sınavlarına geçemeden Adam biradere sen ne yaptın diyor yeminle bağlayacam Mandıra filozofuna ya
-
Azıcık bahsetmiş ama olsun en son soru cevap kısmına bakın