Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk hocam çok geçmiş olsun sizi epey bir zorlamışlar anlaşılan. Alanınızla alakalı epey bir bilgi gelmiş. Bu durum mülakatın geneline nasıl sirayet etti, sorulara cevap verebildiniz mi ve mülakatın size karşı tutumu nasıldı
-
@sofuoglu moralim bozuldu tabi dik durmaya calistim elimden geleni yaptim ama ardarda soru bombardimanina tuttular aralarda grip.ucu de soru sordu bana.bilmiyorum suan uzgunum baya kelimeleri toparlayamiyorum.kendime gelince daha detayli yazarim.
-
@ansızınbirilan hocam kurum sınavı puanın kaçtı acaba
-
ya benim takım elbisenin ceketi ve pantulu siyah olmasina ragmen aralarinda ton farkı var :(((((
ayri yerlerden aldim, kumaş içeriği farkliligindan oturu sanirsam bpyle oldu.
ayni sorunu yasayan var mi, napsam yaaa
bu arada kizlar pantul mu yoksa etek mi daha iyi??
-
@1903bjk 4. Komisyon beni de soru bombardimanina tuttu en son ortada ki tamam cikablrsin tesskur ederiz dedi tam ayaga kalktim solunda ki dur daha ben soru sorcam dedi geri oturttu dedim nereye dustum ben ️
-
@gmsmustafa
Bana da ucu de sordu ve ayni anda konustuklari icin kimi dinlicegimi sasirdim..Afalladim..en son sorulari soldaki sordu bana da..ona baktilar sorcak misin dediler.2 tane de o sordu -
@stefanzweig çok aşırı bir farklilik yoksa sorun olacağını dusunmuyorum hocam. Ben pantolon taraftariyim oturdum kalktim derken sorun olmaz rahat olurum diye ama tercih meselesi tabi
-
İlk görünüş çok önemli abes durmuyorsa sorun olmaz bence..gömlek giymek şart mi
-
Kimine 3 soru kimine 7 8 soru sorulmuş.Acaba 3 soru diyenler cevabı verdikleri için mi bu kadar az soruldu soru+cevap süreyi tamamladığınız için mi az soru soruldu???
-
@kübrahanne Bilgisayardan neye bakıyorlar sizce
-
Arkadaşlar Bilgisayardan neye bakıyorlar Başvuru Formuna mı
-
@ert1234 başvururken doldurdugun hersey bizzat bana ozgecmisimde yazdığım birşey den dolayı ordan soru sordular
-
Arkadaşlar merhaba,ilginç bir soru belki de ama acaba mülakata bıyıklı gelen birileri var mıdır?
-
@analiz bir sorun olur mu bilmiyorum ama bıyıklı gelenler de vardı
-
@1903bjk hocam sizin kpss puanınız mı yüksek acaba ondan mı bu kadar zorladılar sizi, bir arkadaş da türkiye 200.cüsüymüş adama big mac endeksi nedir? formulize et tarzı çok spesifik sorular sormuşlar.
-
@sofuoglu
Yds puanim yuksek, eger kpss puanlarini goruyolarsa onlar da fena degil.Belki de ondan yuklendiler.Yds puanin yuksekmis diye basladilar muhabbete.Ingilizce bolum mezunuyum ondan dedim.Orda zaten moralim bozuldu.Kurum sinavindan kac aldin dediler.Öyle iste ne diyim.Dusuk alsak bi dert yuksek alsak bi dert. -
@kübrahanne merhaba geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun. saat 8:45'te hazır bulunmamız yazıyor tam olarak bu saatte mı başlıyor mülakatlar acaba?
-
@1903bjk vallahi hocam ne desek boş, ortada tutarsız bir durum var gerçekten. Bazısına 3 kolay soru sorup gönderiyorlar;fakat, bunun iyi mi kötü olduğu da belirsiz.Şu saatten sonra yapılabilecek bir şey yok, hakkımızda hayırlısı deyip tevekkül etmekten başka.
-
@1903bjk Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Beni bitirdiler arkadaslar.
Istanbul 4.komisyon-uluslararasi iliskiler.
1-suriyenin komsulari
2-golon tepeleri
3-hizbullah
4-istenmeyen adam ilan edilmesi
5-muhtasar beyanname
6-munferit beyanname
7-biz tam mukellef miyz dar mi
8-aktifi duzenleyici hesaplar
9-alicilar bakimindan eksik rekabet piyasalari
10-oligopsonbunlar nasıl sorular be oğlum.canları nasıl istemiş bunları sormayı
-
Mulakati geçersek göreve başlama kaç ay sürüyor arkadaşlar