Otomotiv Satış Pazarlama
-
Arkadaşlar önemli bir otomobil markasının satış pazarlama danışmanlığı için teklif aldım. Daha önce bu işleri yapan birileri var mı içinizde? fikir verebilecek olan var mı?
-
Yukarı yukarı
-
Valla kardeşim Doğuş Oto'da çalışan bir bacanağım var. Kamu'dan daha iyi hissettiren bir işte çalıştığından emin olabilirsin. Müşteri temsilcisi olarak çalışıyor. Eline geçen para da bir a kadro uzmanlığa denk olacak şekilde oluyor. Otomotiv satış işinde de sattığın araç başına komisyon alıyorsun. Orada da güzel kazanç var. Bunun dışında yurtiçi ve yurtdışı turlar vs. hep ücretsiz olarak gönderiyorlar. Min. yılda 1 kere yurtdışına gidiyor. Her şey ücretsiz, adamlar bu turlarda inanılmaz özel hissettiriyor. 7 yıldızlı oteller, altlarına araba veriliyor. Bence düşünülebilir hocam, değerlendirin muhakkak. Tabi kurumsal bir firma ise.
-
@gariban-guy biraz detay verebilir misiniz?
-
@Antimülakat ben de doğuş koç Borusan koluman gibi yerleri düşünüyorum. Öyle galeri maleri değil
-
@gariban-guy varsa fırsatın düşünme gir hocam. Haftasonu tatil, maaşın hiç gecikmez, yurtdışına gönderilirsin hem de vize masrafını bile doğuş karşılar, yemekler gerek kahvaltı da gerekse de öğle arasında on numara çıkar. Sattığın araba başına primle birlikte ortalama 4-5 bin maaş alırsın. Adamlar haftada bir ülkelerin geleneksel yemeklerini çıkarıyor, Meksika mutfağında yemek servisi edenler Meksika'da kullanılan geleneksel kıyafetleri giydi var olayı sen düşün. İş elbette kamuya göre yorucu ama hocam özel sektör için çok uygun yerler.