DHMİ Hava Trafik Kontrolörü Alım İlanı 2017
-
@burcuburcu hocam sınavda açık halde olan küp görüntülerinin olduğu bir kısım var. Her yüzeyinde bir şeklin olduğu açık hali verilen küpün kapalı halini seçip işaretlemeniz gerekiyor. Sanırım sınavın en zor ve zaman alan kısmı burası.
-
@vanim kaç soru var bu kısımda
-
@burcuburcu Hatırlamıyorum tam olarak ama 20dklık süresi vardı diye hatırlıyorum.
-
listelerin açıklanması geçen yıl ne kadar sürmüştü acaba hatırlayan var mı? yaklaşık 1 hafta oldu deadline geçeli belki geçen seneden bir çıkarım yapabiliriz
-
@giantsbane bir haftada açıklanmıştı geçen yıl. Başvuru yaparken listelerin ne zaman açıklanacağını sordum. Ayın sonuna kalmaz dediler, sınav öncesi süreç aşağı yukarı geçen yılla aynı olur diye düşünüyorum.
-
@vanim anladım hocam teşekkürler.
-
http://www.dhmi.gov.tr/haberler.aspx?HaberID=3145&yl=-1&rowType=2#.WWS40MbBL-Y
açıklandı gözümüz aydın.
-
@giantsbane teşekkürler hocam, ilginç bir sıralama yapılmış.
-
@vanim neden ilginç buldunuz hocam? benim işime gelen bir sıralama olmuş da
-
@giantsbane geçen seferki sınavda 2. gün sınava girmiştim bu listeye göre sondan 2. gün sınava giriyorum. Belki sınava 2. kez girenleri son günlerde çağırıyorlardır ama kesinlikle p3 puanına göre yapılmamış liste.
-
@vanim aynen o kesin benim p3üm yüksek değildi ama ilk gün giriyorum. belki YDS'ye göredir dicem ama sizin duruma bakarsak öyle de olamaz. başvuru sırasına göre yapılmış olabilir ya da bilemedim.
-
@giantsbane yds puanım da yüksek sayılır ama başvuru sırası olabilir hocam, son gün başvurmuştum.
-
@vanim o olabilir o zaman ilk günlerde başvurmuştum ben de.
-
Bu sınav için herhangi bir dress code yok di mi mülakat değil sonuçta? @vanim
-
@giantsbane yok hocam herkes günlük kıyafetle gelmişti sınava.
-
@vanim tamamdır teşekkürler.
-
Arkadaşlar bu sınavda bilgisayar testlerinin yanında, yazılı GY testleri var mı?