2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
-
@tsc1 yetkili mahkeme dışında yargılanamaması
-
@Antimülakat değişti diye hatırlıyorum
-
@Antimülakat meclis başkanı oldu sanki
-
Kıbrıs harekatı başbakanı Karaoğlan lakaplı : Bülent Ecevit
-
Bütçeden en çok payı milli eğitim bakanlığı aldığı için yatırım sorusunu eğitim yaptım
-
Atatürk imzası ile ilgili bir soru varmış : Soyadı verilmesi olduğu söyleniyor.
-
@Antimülakat kübizmli soru hatırlamıyorum kardeşim
-
tüzük ,mülkiyet hakkı ,çernobil ukrayna bi de bu projemsi soruya ne dediniz ben baku ceyhan dedim ama
-
Cevabı: Mülkiyet hakkı olan bir soru varmış.
-
@Antimülakat aynen.. Latin harfleri olamaz çünkü önceki imzası Latin harfleri
-
@extraordinary mavi akım diye salladım
-
@reagan yoktu kesinlikle
-
Jeotermal ile ilgili bir soru : Antalya diyenler ağırlıkta / Çanakkale diyenlerde var.
-
Tüzük ve Yönetmelik cevabı varmış.
-
@Antimülakat Çanakkale yaptım çünkü dümdüz denize sıfır bi memleket diye potansiyeli düşüktür dedim
-
Ösymnin tarz degistirdiginin acikca belli oldugu sinav. Tarih sorulari bilgiden ote uste verilen bilgiyi yorumlamak seklindeydi. Genel kultur kismi haddinden fazla kolaydi, kadrolardan fetoculer cikinca sorularin normallestigini sinav aninda buram buram hissettim. Eskisi gibi ezbere yonelik bir sinav degildi ve bilinmesi imkansiz sorular yoktu. Hee calisanlar icin iyimidir degilmidir bilmem.onca ezberledigim seye selam olsun. Genel yetenek icin yorum yapamiyorum ortaydi, hakkimizda hayirlisi.
-
Tımar Sistemi ile ilgili soru : İltizam. Vergilerin toplanılması yetkisinin iltizam sahiplerine bırakılması.
-
sey vardi ulkenin genelinde yetisir iste sanayide hammadde olarak kullanilir ne dediniz o soruya? ben elma diye salladim ama pisman olmali miyim salladigima
-
Anayasa değişti chb 10 mv imzasi ile aday gösteriliyor.
-
Sözel mantık cevaplarından bir tanesi : A ve D imiş.