2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
-
@sofuoglu karsiliklilik degilmiymis o ben o yapmstim
-
@Fişek-MORGEN evet masifler ama zonguldak yoresi vaardi sanki haritada ora masif gibiydi digerlerini hatrlayamadim diye egedekiler falan dedim linyit yapayim bari ben bunu
-
@by123 vallahi bilmiyorum bekir çelik karşılıklılık ilkesi diye yazmış ama diğer şıkta bana o esnada çok makul görünüyordu
-
@by123 linyitte trakyada yok yalniz. Soruda sanki trakyada bi yerde isaretliydi. Bu masifte var:( umudumuzu kaybetsekmi bilemedim suan
-
@by123 eğer masif ise o zaman linyit bence çünkü masif alanlar hem düz hemde rakım biraz yüksek e haritada batıda ovaların oralarda mardinin bitlis diyarbakır bi çizgi vardı. Amaaaan hocam ya bilmiyorum.
-
Cografyayi onemsemedim, 1-2 gunde biter tekrari onemli olan tarih dedim. Abuk subuk onca sey ogrendim. Sinavda cografyadan takildim suan. En kotusude daha once sinava girmemis kucuk yakinlarima "tarih cok zor, oturup calismazsan yapamazsin" demistim. Sinavdan cikinca "yaa abla yaa zor dedigin tarih bumuydu, calismadan fulledim" dedi:) bir garip oluyor insan
-
@kismetnasip ÖSYM MESSİNİN PENALTI VURUŞU GİBİDİR 'O GOOL OLACAK'
-
@kismetnasip kesinlikle hocam sizinle aynı kaderi paylaşıyorum coğrafyaya önem vermedim tarih ağırlıklı gittim ve coğrafya beklediğimin çok altında gelecek
-
@Fişek-MORGEN @kismetnasip sanirim cevap masif umudumuzu kaybedelim gitsin hocada yayinlamis benim volkanik arazimde yanlis cikti ciikiyoda cikiyor valla neyse canim sagolsun napayim
-
@by123 amaan ben zaten 75 almak için girdim hiç de bakmadım o yüzden yanlışlarıma üzülmüyorum çünkü emek vermedim.
-
@Fişek-MORGEN hic 75 im olmadi yeniyormuydu iciliyormuydu neydi bu p 3 75
-
@RootofAllEvil sanayi için gerekli enerji en çok marmara bölgesinde üretiliyor
-
@by123 benim p3 77 de noldu hiçbir yer almıyor
-
Volkanik arazi mi volkanik dağ mı neyse işte o soruda 5 dedim 5 adıyaman taraflarını gösteriyordu yanardağlar falan vardı orda yanılmıyorsam
-
@RootofAllEvil o 5miymis?
-
Masif sorusu için;
Yıldız Dağları, Zonguldak, Menteşe Yöresi, Mardin-Kırşehir ve Bitlis çevresi I. Paleojik zamanda oluşmuş, masif arazilerdir. Bu soruyu tartışarak vakit kaybetmemenizi öneririm. -
Volkanizma sorusu için ise Güneydoğu bölgesini yaptım ve yanlış olduğunu düşünüyorum. Sebebi ise Güneydoğu'da yalnızca Karacadağ olup en yayvan olanıdır. Ancak Doğu Anadolu'da Erzurum-Kars, Ardahan-Yazılıkaya ovaları ile Ağrı, Tendürek, Süphan ve Nemrut Dağları volkanik dağdır. Soruda da şuan hatırladığım kadarıyla yoğunluk sorusu soruluyordu ki Doğu Anadolu'da bir yer olması daha muhtemeldir.
-
@tarihsiz eyvallah youtuber kardeş
-
Herkesin kafası karışık.
-
@karakalpaklı bilemedin şafak