2017 PAEM Komiser Yardımcılığı Alımı
-
sizde de 3 tl masraf çıktı mı para yatırırken. ben biraz şaşırdım bu duruma. kılavuzda yazan banka da anlaşmalı banka değilse daha ne diyeyim
-
@polisiye-roman Malesef kapitalizmin geldiği nokta.
-
parkuru erkek adayların 48 saniyede mi tamamlaması gerekiyor ?
-
@davidricardo hocam benim boy kilo endeksine göre bir 4 kilo fazlam var ne düşünüyorsunuz sorun olur mu?
-
@samuelson bu süreçte kilo vermeyi deneseniz.
-
@aliveli yoğun bir çaba harcıyorum hocam yanlız her ihtimali düşünmek lazım
-
@samuelson Ağustos ayının sonuna 5 hafta var 5 haftada 4 kilo hayi hayli verilir. Metabolizmanızı hızlandıracak gıdalar tüketin ve her gün koşu yüzme vs. yapın.
-
@düsenberi 48.99 son başarı limiti diyenler var. Ancak 2015'teki yayınlanan parkur tanıtım bilgisinde "56 saniye" son başarı limiti olarak geçiyor. Öncelikli amaç 40 saniyede bitirmek olmalı.
-
erkekler 48 saniyeyi aşınca direkt eleniyor diye biliyordum ben
-
48 ile 56 arasında çok büyük bir fark var 40 benim için imkansız zaten
-
bu tablo eski olmalı. erkeklerde limit 48 saniye.
-
@polisiye-roman 48 saniye olan tabloyu buldum. 2016 için böyleymiş. Teşekkürler.
-
Merhabalar basvurmayı düşünüyorum ancak benım daha öne sıçrama tahtasında mülakatlarda diz kapağım dönerek sakatlandım menüsküs oluşmadı ancak bende müthiş bir korku var. Puanım çok iyi rahat başvurabilirim açıkçası sporda yapmadım ve vücudum hantallaştı sorum bu kısa surede bişiler yapılabılir mi ?
-
@KPremSeSi şu an bir yerde çalışmıyorsanız deneyin bence.
-
@KPremSeSi hocam deneyin muhakkak ama stres altında kalmadan, 40 saniyelik bir durum çok iyi de geçebilir ama daha da kronik bir sakatlık konusunda da birşey yaşamamak adına antrenman yaparak gitmeyi ihmal etmeyin.
-
@aliveli ne yazık ki çalışmıyorum,çok kararsız kaldım.
-
@KPremSeSi bence başvurun
-
@Antimülakat ya işte stres çok etkiliyor daha yeni parkuru izliyim dedim sıçrama tahtasını görünce başıma ağrılar girdi hani bi kere değil üç kere aynı şeyi yaşayınca ister istemez bu şekilde oluyor yoksa puanım 85 bayan sıralamasında çok rahat olur.
-
@KPremSeSi anladım ama işte fırsat fırsattır öyle de bir durum var.
-
Arkadaşlar dün öğrendiğim bilgiyle resmen yıkıldım dün geceden beri uyuyamadım Ağustos ayında Allah nasip ederse askerim Komiser yardımcılığı sınavına başvurdum, sınavı kazandığım taktirde erken terhis edilmeyeceğimi ve hak kaybına uğrayacağımı eğitime başlayamayacağımı söylediler bu ne kadar doğru bir bilgi polislik 6 aydan 4 aya indiği için öyle olduğunu söylediler fakat komiser yardımcılığının eğitimi 10 ay aynı durum geçerli mi yardımcı olursanız çok sevinirim