2017 PAEM Komiser Yardımcılığı Alımı
-
@burcuburcu arkadaşım belli ki sen daha iyi biliyorsun(!) senin bildiğin gibi olsun.
-
@davidricardo nedeeen açıklanmıyor
-
@kpremsesi güvenlik soruşturmaları uzamıştır belkide.
-
güvenlik soruşturması 11 aylık eğitim sırasında yapılıyomuş. 11 ay eğitim görüp tam her şey tamamlandı derken mezuniyet mülakatında elenenler olmuş mesela güvenlik soruşturması yüzünden. Ayrıca 15 eylülde tamamlandı mülakatlar imkanı yok bu süre zarfında soruşturmayı tamamlayamazlar. önceki döem öğrencileri yeni mezun oldu bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.
-
ne zaman açıklanır?
-
@polisiye-roman kimsenin bilgisi yok malesef.
-
@akkygsz ya bu kadar uzun surmesi insanı geriyor zaten bayan alımı az, pazartesi umutlandık pazartesi geçti acıklansa yolumuza bakarız
-
hala bir gelişme yok değil mi?
-
6 ekim e kadar açıklanır diye muhabbet dönüyordu. pomem başvuruları bugün son buldu. başvurma olanağı kalmadı. gerçekten muallaktayız. açıklansa önümüzü göreceğiz
-
@akkygsz ve oldu 11 ekım
-
mülakatlar 15 eylülde bitti bilgiğim kadarıyla yani daha 1 ay olmadı
-
@123456 eski sınavların açıklanma suresını baz alırsak bu sene baya gecikti ona göre beklentimiz oluyor.
-
Bugün açıklanır artık inşallah!
-
bence kritik eşik aşıldı artık uzun süre açıklanmaz...
-
@burcuburcu nasıl yani ?
-
@123456 yani alımlarda 3-4 haftalık bir süreç var sonuç açıklanmadıysa artık uzar da uzar aylarca sonuç beklenmez...
-
@burcuburcu eğitim takvimi var ama bunun.
-
@polisiye-roman ertelenebilir diye düşünüyorum.
-
@burcuburcu yani sınavı açıklayacak kişiler kritik eşiğe kadar dişlerini sıkıp " oh be kritik eşiği de aştık artık ne zaman istersek açıklayabiliriz mi " diyorlar
-
@123456 yani artık arayıp soran, bekleyen azaldığını bilirler.