2017 PAEM Komiser Yardımcılığı Alımı
-
hayırlı uğurlu olsun kimler başvuracak arkadaşlar ?
-
@aliveli Ben başvurmayı düşünüyorum p3 puan barajı 70 mi olur yine
-
Allah nasip ederse bu kutlu göreve ben de talibim.
-
Puan tahmini kaça düşer ve spor mülakatı tahmini ne zaman başlar arkadaşlar
-
Şartları belli olsun bakalım bir, çok süreceğini sanmıyorum.
-
@aliveli geçen seneki ilanda, ilan ve spor mülakatı arasında ne kadarlık bir zaman dilimi vardı hocam hatırlıyor musunuz
-
Erkeklerde alım çok olduğu için 70 oluyormuş ancak kadın adaylarda alım 200 olduğu için 75-76'ya kadar çıkıyor'muş.
-
@sofuoglu kilo verme telaşı sardı galiba 1 ay olur en az. Şu tarihte.
-
@polisiye-roman çok mu belli ettim 10-11 kilo fazlam var şöyle eylüle doğru olsa yoğun bie tempoyla verilir de 1 ayda zor zannedersem
-
Hayırlısı
-
Arkadaslar katlı sistem olarak mı oluyor örneğin p3 70 üstü 10 katı 20 katı olarak mı çağırıyorlar ?
-
Komiser yardımcılığı sınav, eğitim süreci ve meslek hayatı ile ilgili bir yazınız olacak mı ? Merakla bekliyoruz
-
@sofuoglu siz yine de başlayın bence verdikleriniz yanınıza kar kalır.
-
@davidricardo yaşın 35 e yükseltilmesi için ciddi bir baskı var 35 olma ihtimali var deniyor
-
@siyahbeyaz Yaş konusunda sanırım 2020'ye kadar alım olacaksa 30 yaştan devam ederler. EGM'nin genç kadro ihtiyacını karşılaması açısından öyle düşünüyorum.
-
Evet arkadaşlar beklediğimiz ilan geldi. Tüm başvuracaklar için hayırlara vesile olsun. Başvuru ve mülakat aşamalarında da paylaşımlarımızı eksik etmeyelim.
-
@sofuoglu Geçen seneki ilan 5 ağustosta bitti ağustos sonu gibi mülakatlar tamamlandı eylül başında sonuçlar belli oldu. Akademik takvime baktığımızda zaten 25 eylül gibi intibak eğitimi için çağrılmalar başlanıyor.
-
@davidricardo şuanda 29 35 yaş aralığı olan kesim yıllarca fetö den en çok mağdur olan kesim hükümette bunu biliyor ve bu yüzden kamuoyundanda ciddi baskı var başvuru yaşı 35 olsun diye şahsi görüşüm değildir ankarada ki havayı aktardım olmayada bilir fakat yaşın 35 olması daha vicdanlı gözüküyor..
-
@siyahbeyaz Yaşa takılanlar için iyi haber tabiki. Kamuoyu baskısı işe yarar umarım. Polisin çalışma şartları özlük hakları vs. için kamuoyu baskısı oluşturulmalı. Daha geçenlerde bunu dikkate aldı ceza hukukçusu Ersan Şen hoca umarım işe yarar.
-
@davidricardo evet katılıyorum hocam özlük hakları konusu mutlaka ele alınmalı ayrıca yaşın 35 e Çekilmesi bir nebze olsun fetö mağduru kitleye geçte olsa bir vefa borcunun ödenmesi olur iyi olur hayırlısı olsun bakalım. ..