2017 KPSS Sonrası Hangi Kurum Hangi Puanla Alım Yapacak? (ANALİZ)
-
@paretowilfredo istatistik bölümünün alımı çok az olduğu için zamanında böyle radikal birkarar vermiştim.haliyle muhasebe iktisat hukuk maliye çalışırken istatistik aksiyor.p13 puan türüm 74.6 kurum yine 75 baraji koyarsa başvuruda bulunma şansım malesef olmayacak.bence sadece istatistikci alımı için isteyen p13 isteyen P43 kullanabilmesi lazım aksi halde denkliğin hiçbir manası kalmıyor.ilginiz için çok teşekkür ederim saolun iyi forumlar
-
Sevgili kardesim bir de hukuk mezunlari icin analiz yapsan hakimlimten elendik bir bu sansimiz kaldi
-
Kosgeb Kobi Uzman Yardımcılığı ilanı gelebilir. Bugün yönetmelik değişikliği yapmışlar resmi gazetede var...Pareto üstad meslekle ilgili bilgin var mı acaba?
-
@ozgur85 bu hangi puan türü ister gelirse
-
@Mimar daha önce p57den almış şimdi olsa olsa p48 diyorum kendimce ama kurumların sağı solu belli olmuyor.
-
@ozgur85 isletmeli puanlardan birisiyle alir. p18, p23, p28
-
@varoufakis doğru aslında kobi sonuçta işletme bilgisi gerektiriyor işletmeli bi puan daha olası
-
Arkadaslar bu kobi uzman yardimciligi yanlis degilsem bölüme göre aliyordu. Yani iibf mezunu olma şartina ek olarak bölüm de isitiyordu. Acaba bunun degisme ihtimali var mi?
-
Sayıştay denetçi yardımcılığı bu yıl alım yapar mı ve tarih tahminen ne zaman olur p48 de ilk 100deyim eleme sınavı yazılı sınav konusunda kendime güveniyorum ama mülakatla ilgili tereddütlerim var bu konuda ne yapılmalı nasıl hazırlanmalı var mı yol gösterebilecek birileri
-
@paretowilfredo istatistik mezunları sadece p13 ten mi basvurabilecek hocam yine geçen seneki gibi
-
@endeks Dostum Sgk ozelinde evet. P13 ile basvuru yapilabilecek. Iibf denkligini kullanamayacak saniyorum istatistikci arkadaslar. Diger alimlar icin ilanlar ciktikca gorecegiz ama p13 ilk tercih edilen puan oldu boyle surebilir diger kurumlarda da.
-
Kadrolar ve Puan Türleri isimli bir çalışma hazırladım. Linkten ulaşabilirisiniz.
Karmaşık geldiyse, hemen altta Özet Tablo var.
Yeni Sisteme göre Kadroların hangi puan türlerinden sınav açtığını
tek tabloda görebilmek amacıyla hazırladım.
Gelecek senelerde hazırlanacak arkadaşlara hangi derslere ağırlık vermeleri gerektiğini
göstermesi açısından yardımcı olur.
Yeni ilanlar geldikçe tabloyu güncelleyeceğim.Herkese iyi çalışmalar.
-
Arkadaslar kusura bakmayin baslikla alakasiz ama mesaj yollayamiyorum yaziyorum gonder diyorum reklam cikiyor sonra sayfa yenileyince gidiyor yazdiklarim.Ozelden yazan birseyler soran arkadaslar kusura bakmasin gorupte yazmiyor degilim
-
@av-ssualp Dostum yazdıktan sonra ekran klavyesindeki sağ altta satır atlatmaya yarayan enter tuşunu kullanmalısın. O zaman gidiyor mesajın.
-
Kpss sonrasi gelen ilanlarla ilgili belirtilen tablo diye yazilmis ama yukardaki link acilmiyo
-
Boş bir sayfa cikiyor ama zararli link mi acaba o.O
-
@flouriess10 Yanlış anımsamıyorsam hazırlamıştı arkadaş gerçekten ama link kırılmış olabilir dostum epey zaman olmuş
-
Evet ustad olabilir paylasim zamanini yeni gordum sagolasin