Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Yazılı sınavda değerlendirme doğru cevap sayısı üzerinden yapılacaktır. Başarı sıralamasına girmek için
adayların 100 puan üzerinden 60 ve daha yüksek puan almaları gerekmektedir. Yazılı sınavdan 60 ve
üzeri puan almak mülakata çağrılmak için tek koşul olmayıp, ön koşullardan bir tanesidir.
• En yüksek puanlı adaydan başlayarak, her bir şirket için ihtiyacın 4 katı aday (son adayla aynı puanı
alan adaylar dahil) mülakata çağırılacaktır.
UYARI: Ziraat Leasing A.Ş. adayları için, tercih edilen ildeki başarı sıralamaları dikkate alınarak, il
ihtiyacının 4 katı aday (son adayla aynı puanı alan adaylar dahil) mülakata çağırılacaktır.
• Sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresi
üzerinden açıklanacaktır.
• Yazılı sınav sonucuna itiraz, Anadolu Üniversitesi sınav hizmetleri web sitesinden çevrimiçi olarak
erişilen “Sınav İtiraz Formu” doldurularak, sınav sonucunun açıklanma tarihinden itibaren en geç 5
(beş) iş günü içerisinde ve sayfada yer alan süreç takip edilerek yapılabilecektir.
• Mülakata çağırılmak üzere kontenjana giren adaylar ilgili şirketin (www.ziraatleasing.com.tr,
www.ziraatkatilim.com.tr, www.ziraatyatirim.com.tr veya www.ziraatportfoy.com.tr) internet
sitesinde ilan edilerek, mülakata davet edilecektir. -
sistem geldi bana simdi hata vermiyor duyuru yok
-
Fake atıyorlar.
-
Gecen bir arkadas cuma saat 4 bucukta aciklanacak gibi hissediyorum demisti o arkadas nerde acaba
-
-
@sayınseyirci aynen kardeşim. Ama insan sabırsızlanıyor kaç gündür bekliyoruz.
-
Sisrlteme girdim simdi sinav sonucu falan yok bi tane hiyar fotografi koymus anadolu universitesi
-
Bence hem şirket sitesinden hem de anadolu üni' den açıklanacak.Mülakat listeleri ile sonuçlar aynı şey zaten.Değil mi?
-
Sisteme yuklendi bence mesai sonu aciklanacak 5 civari ben hala umutluyum
-
harbiden adamlar fake attı. Ters köşeye yattık resmen.
-
Ben de öyle tahmin ediyorum. Mülakata sınav başarı sırasına göre mi listelendirirler acaba ? Sgk da benim puanım dusuktu mulakata en son gun cagırıldım. Bunda da sıralama böyle birşey ifade eder mi ?
-
ne zaman acıklayacaklarını acıklasalar bari o da ıs gorur
-
Arkadaşlar askerlik erteliyor mu Ziraat?
-
Face de biri ik yi aradigini bayramdan sonraya kaldigini yazmis ama insallah dogru degildir
-
Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Bekliyorum amaaa
Açıklanmayacak biliyorum
Yüreğim diyor kiii
Boşuna beklemede
Git KPSS çalış
Yds çalııışAma tabi yine akıl devreye giriyor ve diyor ki. Çalışma bekle!!( belki de nefis diyordur , belki de şeytan , )
Çalışamıyorlardı ne KPSS ne de yds
Boğazlar düğümlenmişti
Artık işsizlik cepleri bitirmiş
Boğazları kurutmuştu
Artık talepler efektiflikten çıkmış
Sadece hayale dönüşmüştü
Belki bir umuttu Ziraat
Neyse öyleydi işte
Yine de bilinmeliydi kiÖnemli olan
Mutlu olabilmeyi bilmektirDershane dönüşü yine trafiğe yakalandım
Trafiğin batsın İstanbul ( ama sen batma )
Herkesin gönlünce olsun
-
Milleti bestekar yaptılar be...
-
@av.ssualp umarım doğru değildir hocam 10 gün daha beklemek çile olur artık. Açıklansın da olumlu veya olumsuz yolumuza bakalım. Beklerken insan derse konsantre olamıyor.
-
@av.ssualp Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
@Lex-fori hocam aciklanacagina emin oldugum icin simdi de insallah aciklanmaz kotu seyler hissediyorum hissi geldi bana valla
hala insallah acıklanmaz diyo musun
-
@av.ssualp face de hangi sayfadan takip ediyorsun hocam
-
@tnrnk banka sinavlarina hazirlik grubu hocam
https://www.facebook.com/groups/bankasinav/permalink/1950632518525209/