Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@sayınseyirci hahahahaha hadi insallah bugun kurtarmaz mi hocam
-
@pek12 ben sizi etiketlerim merak etmeyin
-
@sayınseyirci bence mesai bitimini beklerler. Açıklanır açıklanmaz arayıp sormasınlar, araya haftasonu girsin kendilerine gelsinler diye cuma gününü bekliyorlar diye düşünüyorum. Saat olarak da ÖSYM gibi açıklama haklarının sınırlarını zorlayabildikleri kadar zorlarlar.
-
@av.ssualp olabilir de bildirim gelmiyor bana hocam illa her saat başı bakmazsam çatlarım
-
30 kisi kac bekledigini yazsa standart sapmalarıyla normal dagılım uzerinden katılıma 6000 kısının girdigini varsayarsak oldukca yakın bir tahminde bulunabiliriz erinmeden yaparım
not: 79 bekliyorum -
@pek12 merak etmeyin ise bunda ise yarar mi bilmiyorum ama arada ping atiyrm hakimlikten kalma takintim bir dalgalanma olursa size haber veririm
-
75 üstü yapan arkadaşlar 1 zahmet soruları da yazabilir mi? nasıl böyle bir sonuca ulaştınız yahu? ben soruları hatırlamıyorum çoğusunu.
-
@Lex-fori İnsan kaynaklarını aramamıştım ben müşteri hizmetlerini aramıştım ziraat katılımın, sağolsun başından savmadılar, ilgilendiler. Fakat ben aradığımda başvurular yeni yapılıyordu. Başvuru şartlarında "işe başlama tarihi itibariyle askerlikle ilişiği olmamak" maddesi için işe başlama tarihini sormuştum, eylül ya da ekim ayı içinde başlanır demişlerdi. Şu an sınav sonucu bekleyen binler olduğunu varsayarsak telefonu açacaklarına bile inancım yok Ben haziran ya da temuzda arayıp sormustum.
-
@patakute soruları hatırlamaya gerek yok sınavdayken neyi yapıp neyi yapamadıgını anlıyosun zaten 3 assagı 5 yukarı tahminlerden bahsediyoruz emin olmak soz konusu degil
-
@av.ssualp Dediğiniz gibi de olabilir ama "Bn kasımda askerim, eğer işe başlama tarihi kasıma denk gelirse başvurmayacağım" dedim kasımı bulmaz dediler. Muhtemelen işe başlama ekim ayında olur.
-
Portföyde taban 76 olamaz bence en düşük uzman 76 dır portföye nokta atışı yapabilirmisiniz
-
70 üstü garanti diyorsunuz yani ?
-
bir de ben bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Şimdi uzmanlıkta ben Balıkesir'i tercih ettim eee bu durumda Balıkesir'i tercih edenlerin ortalaması alınması gerekmiyor mu ?
-
@tnrnk Balıkesir'de alınacak kişi sayısının 4 katı puan sıralamasına göre çağırılacak. eğer o 4 kat içindeyseniz içerdesiniz demektir.
-
Yatirim ve porfoy icin tahminim 78
-
anladım o zaman ortalamalar bölgesel. Acaba burada kaç rakip var ?
-
@tnrnk ornegin balikesire 2 kisi alinacak diyelim 8 kisi mulakata cagrilacak balikesir icin bu 8 kisinin icinde olmaniz gerekiuor
-
@Lex-fori ben de yatirim/portföy için girdim 70-74 civarı doğdum var burada yazılanlara göre katılıma girseydim belki şansım olabilirdi ama yatirim/portföy için yetmeyecek galiba
-
leasıng nasıl olur acaba?
-
arkadaslar adana leasing yazan varmi aceba ?