Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Lex-fori pardon ama ne listesi açıklanıyormuş mülakat listesi mi? daha önceden süreç nasıldı ?
-
-
Kesin surda bize gulen torpilliler vardir kazanip kazanmadigini ogrenen ya da bir sekilde listeye konulan
-
@av.ssualp hocam alım yapılacağını söyleyen arkadaşa da bankada çalışan herhangi biri söylemistir onlara mail gibi bişey geliyo sanırım bende avukat alımı olacağını şartlar belli olmadan bankada çalışan birinden ogrenmistim
-
Anladim hocam tesekkurler banka ici personel de giriyordur onceden haber almalari normal haklisiniz.Ben de issizlikten 2012 den beri yapilan sinavlarin aciklanma tarihlerini inceledim genelde 20 21. Gun cuma aksam aciklanmis cumaya kadar beklemek lazim
-
Şimdi bu açıklanacak olan liste mülakat listesi mi yoksa sınav da 60 puanı geçenlerin listesi mi ?
-
@tnrnk mülakat listesi diyor yönergede hocam.
-
Tabi ki mülakat listesi. 60'ı geçmek yeterli değil. Bu arada işe başlama tarihi askerliğe denk geliyor mu diye sormak için aradığımda işe başlamanın eylül ya da ekim ayı içinde olacağını söylemişlerdi zamanında telefonda. Mülakat öyle aylarca filan sürmeyecek tahminimce.
-
gayet ucu açık bi açıklama sistemi kim nasıl girdi belli olmayacak yani
-
@dogancay hocam telefon numarasi ne insan kaynaklarinin
-
@dogancay eylul de olmaz hocam ya o eylul ekim ayinda mulakat demek istemistir zaten agustos bitti bayram tatili vs eylule imkani yok
-
Ise baslama kasim ayi gibi olsa bile cok iyi olur
-
ingilizce sorulari cok basitti full gelir diger bolumlerde ortalama yaptim bakalim bir umut
-
@toobig4you sorduk mu
-
@heateage ne dengesiz insanlar var seni uzman yapsalar ulkenin hali ne olur
-
17 gün oldu be kardeşim vallahi kanser olduk açıklayın da rahatlayalım ya bir sınavın açıklanması ne kadar zor olabilir ki?
-
size nokta atış tahmin yapıyorum ve uzmanlık için 76 diyorum
-
@sayınseyirci nokta atisi yapar misiniz ne zaman aciklanacagina da dair
-
@av.ssualp Cuma 16:30 iyi mi
-
Başlıktaki her yeni iletiyi gorünce acaba açıklandı mı diyorum sonra yine hayal kırıklığı.. iyice paronayak oldum açıklanınca çaldırın diyip numara bırakacağım artık