Hazine Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Yardımcılığı
-
Yok kardesim.İlandaki konularada baktim bayagi.gerisi ALLAH'a kalmis.hepimizi icin hayirlisi olsun.
-
Arkadaslar mulakatlar 1 hafta ertelenmis
-
Aynen 1 hafta ileri cekimis
-
Bu ileti silindi! -
Mulakata giren varsa nasildi acaba paylasabilir mi?
-
Yok mu bişey paylaşabilecek kimse
-
Arkadaslar bana telefon geldi bu seferde saatlerde degisme olmus kaliba.
-
ben telefona yetişemedim acaba ne gibi değişmiş saatler ? 2dk sonra aradım bir bayan açtı ve kurumda kimsenin kalmadığını yarın msj ımı ileteceğini söyledi
-
Mülakat saatiniz öğleden sonra idiyse büyük ihtimalle sabahtan gelin diyeceklerdi.
-
Benim sabahti ogleden sonraya alinmis.Muhtemelen yetismemis digerleri.
-
o zmn öğleden sonrakileri de ertesü güne aldılar hehralde neyse artık sabah arayıp öğrenmekten başka çare yok
-
Muhtemel oyledir.aramalarini bekleyin.
-
Evet bugün itibariyle mülakata girmiş bulunuyorum. Kısaca ingilizce kendimi tanıttırdılar arada türkçe özel sorular sordular, IPA ile ilgili kısımları ab ile ilgil kısımları ingilizce sordular genel olarak böyleydi
-
@kadabra363 ipa ile ilgili ingilizce sormasalar iyiymiş yorum yazdığınız için teşekkürler
-
Ben de salı girdim geç yazıyorum kusura bakmayın dğn yolculuktu derken ️Bana da ipayı, kopenhag kriterlerini, ab ye girmeli miyiz ve pao nediri ingilizce sordular. Onun dışında kendimi tanıtmamı İngilizce istediler ve ben o anda ilk başta bocaladımÇünkü Türkçe uzuuun uzun tanıtacaktım nasip olmadı Heyet iyi insanlardan oluşuyor bence kasmadılar. İnşallah hakkaniyetli olurlar
-
Sonuclar ne zaman belli olur ..??
-
15 iş gününden hesap etsek ayın 19 una kadar yolu var
-
http://www.cfcu.gov.tr/article/64955 açıklandı
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
Hayrını görsünler tabi neyse kötü bir şey demeyeceğim