BURÇLARA GÖRE KPSS SONUÇLARI
-
Madem ÖSYM 16'sında açıklayacak, öncesinde biz açıklayalım, hem de burçlara göre.
KOÇ : Girişkenlikleriyle nam salmış koçlarımın sınav sonuçları da pek bir "Girişken" oldu, Hemen de "Heveslendin" dimi ? Şimdi sonucu Söyleyeceğim. İyi almana Önce Sevineceksin sonra "Sıkılgan tavırlara" Başlayacaksın yine. Neyse senin gibi bizimde "Elimiz Açık, Bol" Puanı söylüyorum Not al : 83 Bak Bak hala "Hareketsiz-Durağan" tavırlar...
BOĞA: "Tembellikleri" sınav sonucunu da yansımış, 40 alan soru fazla gelmiş olsa gerek, çoğunun 20 tane işaretleyip çıkmış, 2 tane iyi not alanınız var, "keyifleri erince" ders çalışmaya devam deriz. "Tükenmek bilmeyen enerjinizi" görelim. Puanlar 60-80 bandında.
İKİZLER: Hakikaten çift karakterlisiniz, %65'iniz Elma/Üzüm sorusuna iki cevap birden vermişsiniz, Hakaret kabul ettik ve sınavınızı geçersiz saydık. Alın size kararsızlık güvensizlik.
YENGEÇ: Nazik tavırlarınız kamera görüntülerinde dikkatimizden kaçmamıştı, Gelgelelim kendinizi de yaktınız, Silgi kolejli kızlar gibi kullanılmaz. Çok hassassınız yaa.Mallarınıza da çok düşkünsünüz "ÖSYM Şekerlerini hemen de götürmüşsünüz" Neyse puanınıza gelince 84. Şimdi bol bol konuşabilirsiniz, zaten seversiniz.
ASLAN: Lidersiniz ya, Ağasınız ya, Paşasınız ya, çok biliyorsunuz. Lakin üzgünüm sınav sonuçlarına göre bir bok bildiğiniz yok. Zaten Sınav süresini Uzatmakta ki amaç sizin "Özgürlük Düşkünlüğünüzü" azalmaktı. Neyse puanın 63 Hadi Övün, Gurur duyda görelim.
BAŞAK: Ah şu utangaçlığı bi yenseniz, bu dünyanın hakimi sizsiniz, 4 başak KPSS adayına, farklı adayların sınav kağıdı gitmiş, pısırıklıklarından ses çıkartamayıp çözmüşler, yerlerine çözdükleri adaylar derece yaptı. Yazık olmadı mı şimdi size. Neyse Allahtan Sağ duyulusunuz, Ses çıkarmazsınız.
TERAZİ: Denge diye buna derim, her bir testten 8er doğru yapmışsınız. lakin yeterli olamadı, üzgünüm bizimle değilsiniz. Baskı ve zorla böyle yapın desek yapmazdınız, Neyse siz tarafsız bir taraflıyız.
AKREP: Sizin için şehvet düşkünü diyorlar, kamera kayıtlarını inceledik, %40'ınız sınıftaki kızlara sarkıntılıkta bulunmuş, sizi değil ÖSYM'de ülke sınırları içerisinde bir daha görmek istemiyoruz. Hafızanızı nasılda zorladık Elma idi Üzüm İdi, Ecevit İdi Erbakan idi ? Yunus idi Hıdır İdi..?
YAY: Neşe diyince akla siz geliyormuşsunuz, hakikaten doğru, şaka gibi cevaplarınız var, çok güldük. Ayşe tatile çıksın Erbakan demişsiniz, puhaha allah iyiliğinizi versin sizin. Neyse her yıl Kpss için verdikleriniz paralardan dolayı, "Yardımseverliğinizden dolayı Şükranlarımızı iletiyoruz.
OĞLAK: Madem sabırlısınız, bayramı da bekleyin. Not Mot Yok Size. Ancak hani mükemmelliyetçiliğiniz, İstatistik testinde Muhasebe çözmeniz mi ?
BALIK: Abi bak, nolur ağlama, herkes KPSS'den iyi almak zorunda mı, hem sen gönül adamısın. Sil salyanı sümüğünü, 55 almışsın ama olsun Sezgilerle seneye daha yüksek alırsın. Zaten sınava hiç girmesen 40 alıyordun, Senin standart az sapmış, Duygular çok sarkmış.
KOVA : Entelektüel burç soru kağıdına sınavı esnasında yazdığınız orhan veli şiirleri çok hoşumuza gitti. Salla babam Salla, Her soruyu işaretle sonra yok ben neden düşük alıyorum. Hani "Mantıklıydınız" İstatistikten 40 soru işaretlemekte ne ? Neyse sonucu açıklayıp üzmeyeceğim, Alçak gönlün gibi notunda Alçak haberin ola...!
***Başlık Öyle muhabbetine açılmıştır, Biraz ders arası verdiğimiz bu günlerde kaleme alınmıştır. Benim burcum balık en çok kendime geçirdim. Umarım sizlere az geçirmişimdir.
Sağlıcakla,
-
Ya çok eğlendim okurken Kalemine sağlık
-
Eğlenceli olmuş hocam. Kaleminize sağlık. Burç bilginizde oldukça saglammış.
-
@Antimülakat Napalım hocam, "Real Dünya'da" emeğimizin karşılığı alamayınca, "Sanal-Astroloji Dünya'da" geliştiriyoruz CV'mizi.
-
@Sucuklu_Oralet hocam kova uymamış bana be ya
-
Güldüm epey emeğine sağlık
-
Boğa tembel miymiş
Ben de niye uzun sorulari okumaya useniyorum diye dusunuyodum
Burçtanmis burçtan -
benimki tutmuş hocam eline sağlık
-
@Sucuklu_Oralet beni anlatmissin resmen
-
Akrep. Elmayla uzum arasinda kalmadim ben direkt uzum dedim:)
-
@mr08 burçları değil Aslında hayatı anlattık Üstad senin burç hangisi ? Çok geçirmiş miyim sanada
-
@Sucuklu_Oralet akrep ya fena olmus valla