26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
Degerli arkadaslar kazananlar aciklanali neredeyse 4 ay oldu. Henuz mulakat tarihleri dahi aciklanmadi. Biz sessiz kaldikca bu daha da uzamasin ?? Bi etkinlik mi yapsak? sn Bakan Bulent Bey'e yazsak hergunun belli bi saatinde
-
@best_effort Bence Müsteşar beye yazalım.Cenap Aşçı beye
-
ben dün aksam üzeri gümrük bakanlıgında çalışan bir memur ile konustum daha yeni güvenlik sorusturmaları sonuclanmış bir kaç kişi kalmış onlarında tamamlanmasını bekliyorlarmış yakında mülakat olur inşallah
-
@bambam inşallah hocam, bilgilendirme icin saol
-
@paretowilfredo @Antimülakat Hocam sa.Bizim mülakat tarihleri 4,5 aydır açıklanmadı.Sizin bir öngörünüz var mıdır ? Ayrıca son ihraçlarda 20 tane daha müfettş ihraç edilmiş.Açıklanmama sebebi bu mu acaba ?
-
@Asımın-nesli sanmam hocam. Tahminen şu kabine değişikliği muhabbeti kafaları karıştırdı. Bir de bu tip özel yerlerde güvenlik soruşturması meselesi çok ciddi yapılıyor. Rekabet kurumu daha az kişiyi daha uzun süredir açıklayamadı. Bir de emniyette çok yoğunluk var şeklinde cevap alınıyor. Hepsi bir araya gelince süreç normal seyrinden epey uzadı.
-
Neredeyse 6 ay oldu hala ses seda yok.. Bizi unuttular galiba
-
Ben mülakata kaldığımı unuttum artık.
-
Hic arayan oldu mu arkadaslar? Iletisim bilgilerine baktigimda hep baskanlarin numarasi var, bende cekindim aramaya, hic aramadim :d
-
Şahsen ben de aramadım ama topluca arasak mı personel dairesi sekreterini falan ne dersiniz?
-
Ben arada arıyorm.Bizim de bilgimiz yok diyorlar.
0 (312) 449 24 30 Numara bu -
Böyle eli kolu bağlı durmak deli ediyor adamı
-
beyler hic hirsey yapmadan artik beklemeyelim. herkes arasin bugun numarayi sıkıştırmaya çalışalım.
-
adminlerde artik bunun haberini yapsinlar hic bir site bunun haberini de yapmiyor.
-
Ben aradım bugün henüz belli değil diyorlar malesef
-
Güvenlik soruşturması devam ediyodur kuvvetle ihtimal
-
Dostlar GTB alımlarıyla ilgili genel bir haber yapmayı bekliyoruz. Cuma gününü de atlatalım daha sonra duruma göre genel bir haber yapmak elzem oldu. Özellikle burada yaşanan tıkanıklık için muhakkak bir hamle yapılmalı.
-
simdiden tesekkur ederiz size cogu alimda siz haber yaptiniz siz yardimci oldunuz millete. Ben buradaki arkadaslarin hepsine diyorum arayin cok zor degil aramak sizi elemez. sadece arayin sorun bu etkili olur elbet. guv. sorustirmasi bitmistir coktan.48 kisi var bu kadar uzun surmez guv. sor. bunlar sadece gereksiz bir sekilde geciktiriyorlar.
-
Bugün bakanlığı aradım.Süreç hala stabil.Beklemeye devam.Rekabet kurumuda bizimle aynı tarihlerde sınava girdi.Mülakat açıklandı.1 aydır çalışıyorlar bildiğim kadarıyla.
-
@Antimülakat Kardeşim B grubu alımının bu hafta sonuçlanacağı söyleniyor.Bizim tarihlerde açıklanır mı acaba ?