Yapı Kredi Müfettiş Yardımcılığı 2017
-
Grup mulakati agustosta mi aciklaniyor, birine oyle demisler herhalde. Saka falan olmasi lazim herhalde
-
@cgoksin siz nereden duydunuz hocam? bize de öyle bir şey söylendi ama emin olamıyorum grup mülakatları için mi denmişti yoksa bütün süreç için mi diye.
-
Bugun girdim mulakata agustosun son haftasi aciklancaklar dediler herhalde yeni sinav davetti gonderdikleri var ondan bizim sureci de uzaticaklar.
-
bunu da parça parça aradan çıkarsalardı iyiydi, kim bekleyecek şimdi Ağustos'un sonunu.
-
Bence de agustos sonu ne ya. Sanki kamudayiz..
-
@gariban-guy ben cuma günü gireceğim sınava. Devam ediyor anladığım kadarıyla
-
Birebir mulakat davetleri gelemye baslamis
-
@cgoksin peki ne zamana davet ediyorlarmış hocam yani eğer davet gelecek olursa kendimizi ona göre ayarlayalım.
-
O kadarini bilmiyorum ama gecen hafta giren birini bireysele cagirmiSlar
-
Olumsuz oldugu takdirde de ariyorlar mi acaba bilginiz var mi ?
-
Geçen hafta mülata girdim, ağustos ortası belli olur demişlerdi ama 2 gün sonra aradılar. Yarın da bireysel mülakata gidiyorum. Hatta arayıp ingilizce cv mi istediler. Bakalım hayırlısı.
-
@maysivit hocam acaba cep nosundan mi ariyorlar ? Brni bir no aramis geri aradim ancak bakilmiyor.
-
@yssn bence aday telefona cevap vermese bile en azından maille iletişime geçilmesi lazım. Ben de İstanbul'un göbeğinde bulunmama rağmen bazen telefon çekmiyor. Yani ulaşamayınca erteleme/iptal etme gibi bir durum olamaz diye tahmin ediyorum.
-
@yssn arayan numara 0262 ile başlıyordu
-
@maysivit tesekkurler
-
@mxmcv evet cok haklisiniz. Yani mail bence en garanti yol ama yapiktedi pek kullanmiyor sanirim.
-
Bireysel mulakata davet alan baska adaylar var mi acaba ?
-
Ben de aldim bireysel mulakat daveti. Grup mulakatindan birgun sonra geri donus yaptilar.
-
@odtulu Hocam Ankara'dan mı gidiyorsunuz mülakata?
-
@odtulu mulakatiniz ne zamandi hocam ? Grup mulakati yani