KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
@Jaromi iibf kaç hocam, kamucular yine iyi yapmış anlaşılan
-
@Antimülakat 800 küsürlerdeydi iki uc gun once baktığımda hocam
-
Arkadaşlar bir de şunu belirtelim geçtiğimiz yıldan bugüne toplamda 1.000 ve üstünde iibf mezunu a kadro kariyer mesleğe atandı. Bunlardan kaç tanesinin p3 puanı yüksek bilmek zor ama %30-%40 bile olsa 300-400 kişi yapar. Aynı zamanda b grubu merkezi yerleştirme tercihinde bulunmayacak p3 puanı yüksek olan iibf li.sayısı da 200 civarı diye düşünsek. Gümrük açıklandı oradan da 300 civarı puanı yüksek olan vardır. Bu durumda 85 puan üstünde olupta tercih işlemi yapmayacak 800'e yakın kişi var demektir. Hadi diyelim hatalar oldu, anlamsız saçmalıklar oldu. En kötü ihtimalle iibf sıralaması 500-600 kişiyi yok sayabilirsiniz.
-
@totti afilli laf edecem diye fazla zorlama istersen garip geldiği için ole yazdım neyse diğer arkadaşlari da rahatsız etmeyelim uzatmaya gerek yok başarılar
-
@Antimülakat hocam tekrar bamtım eksik bile bakmışım 1381 çıktı. (Atananları da çıkardım ayrıca) Yalnız ibfden kastımız teiaş ilanındaki kodlar değil mi? Ben ona göre giriyorum. 4426 4432 4421 4427 4429 4431 4453 4503 4507 4459 kodlar bunlar. Bunların alt bölümleriyle beraber sayı bu.
-
bölüm iktisat puan 85 4421 'e göre sıralamam 422
tüm iibf bölümleri arasında sıralamam 2300lerde -
Tamamdır dostlar durumu anladım. Anlaşılan o ki 85 puan üstünde görünen iibf li sayısı 2 bin üzerinde. Dediğim gibi bunun 800-900 arası merkezi atama tercihinde çeşitli sebeplerden ötürü bulunmayacak. Kimisi de il tercihi, meslek tercihi durumundan bazı yerleri tercih etmeyecek. Bu nedenle puanlar düşecek. Yazımızda da düşeceği puanı belirttik.
-
@kamucukız kamu yönetimi sıralamanız nedir acaba?
-
85 civarı puanı olan iibf li dostlar bölüm sıralamanızı lütfen yazınız.
-
KPSS P3 85 PUAN ÜSTÜ KALAN İİBF'Lİ SAYILARI
Ekonometri bölümü mezunu 50 civarı kişi
Maliye bölümü mezunu 100 civarı kişi
Çalışma Ekonomisi bölümü mezunu 100 civarı kişi
Uluslararası ilişkiler-SBUİ-KUİ mezunu 450 civarı kişi
Kamu Yönetimi-SBKY-SB mezunu 600 civarı kişi.
İktisat mezunu 500 civarı kişi
İşletme mezunu 800 civarı kişi@totti kardeşim senden rica etsem güncel sıralamana bölüm bölüm bakabilir misin? Kamu için siyaset bilimi ve kamu ile siyaset bilimini de dahil ederek.
Uluslararası ilişkiler içinde küreselleşme ve uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi ve uluslararası ilişkileri dahil ederek.
-
@Antimülakat 87.4 kamu yönetimi ile hangi kit gelebiilir
-
@reyyanelif bende aynı sorunun cevabına talibim
-
@reyyanelif geçmiş dönemlerde çok fazla kit açılmıyordu. Teiaş, eüaş ve dhmi gibi yerler açıyordu. Bu alımda çok farklı ve güzel yerler alıma çıktı. Puan olarak fena değil muhakkak gelebilecek olan olacaktır ama hangisi gelir net bir tahminim maalesef yok.
-
@Antimülakat KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu içinde söyledi:
@reyyanelif geçmiş dönemlerde çok fazla kit açılmıyordu. Teiaş, eüaş ve dhmi gibi yerler açıyordu. Bu alımda çok farklı ve güzel yerler alıma çıktı. Puan olarak fena değil muhakkak gelebilecek olan olacaktır ama hangisi gelir net bir tahminim maalesef yok.
Peki mke mi daha iyi yoksa tcdd mi
-
@reyyanelif ben makina kimya tercihinde bulunurdum. Çok fark yoktur, gelirse ikisi de olur.
-
@Antimülakat hocam benim paunim 84.5 4431 koduna dahil bölümüm ve işletme sırlamam 1300 bu atamada tercih vermemeyi düşünüyorum 84.5e inmesinin nerdeyse imkansız olabileceğini düşünüyorum bide hocam 3.atamada 84.5i görebilir mi boşuna umutlanmak istemiyorum yorumlayabilir misiniz
-
@hevidar KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu içinde söyledi:
@Antimülakat hocam benim paunim 84.5 4431 koduna dahil bölümüm ve işletme sırlamam 1300 bu atamada tercih vermemeyi düşünüyorum 84.5e inmesinin nerdeyse imkansız olabileceğini düşünüyorum bide hocam 3.atamada 84.5i görebilir mi boşuna umutlanmak istemiyorum yorumlayabilir misiniz
Benim de 84 puan işletme, 1500 küsürlerde sıralama @Antimülakat
-
@Antimülakat hocam kamu p3 84.99 kamu seçiliyken kadrolu atananlar dahil edilmesine tik koyunca sıralamam 289
-
@Antimülakat hacam kamu yönetimi, siyaset bilimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi 3 bölüm birden bakınca sıralamam 445 oluyor. analiz yapmaya çalışıyorsunuz sanırım sizce durum nedir?
-
@hevidar hocam o puanları 3. veya 4. atamada görecektir. 84 altı işletmede zor gibi bakalım, şu sonuçlansında. Yeniden değerlendirme yaparız.