Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
-
2016 kpssnin gy-gk ü 2 yıl geçerli değilmiydi neden sadece 2017
-
@ockhamlı-william Aynen bunu bende merak ediyorum. Artık iyice karıştırdılar yani. Resmen oyun oynuyorlar.
Alsana p 44 ten hem kültür yetenek etkili hem muhasebe. Ne manaysa!!!İnşallah çok yüksek kapatmaz da gireriz şu caaanım sınava. P1,p2 kasan çok yok heralde düşer be
-
hukuk iktisat maliye muhasebe içermeyen puan türünden adayları çağırıp bu derslerden sınav yapması ne kadar saçmadır bir kurumun..herşeyden önce iktisatı muhasebeyi hatmeden adamlara saygısızlık..
-
Kurumun sitesinde ilanı göremedim ben.gören olmuş muydu? Yoksa kaldırılmış olabilir mi? Belki bir düzeltme gelir
-
Adı muhasebe standartları ama kurumun kendi standartı yok
-
Kuruma bir tepki göstersek.. alan puanlarının da eklenmesini sağlayamaz mıyız? Beklediğimiz kurumlardan biri şimdi ilana bile başvuramıyoruz..
-
Normalde p44 gibi bir puan turuyle ilana çıkması gereken kurumun çıktığı puan türüne bak, rezalet. Umarım spk bddk rtük rekabet gibi diğer düzenleyici ve denetleyici kurumlar böyle bir saçmalık yapmazlar ayrıca yds yi tamamen kaldırması da çok garip
-
üst kurullar gy yi önemsiyor bu bir gerçek peki osym neye gore bu puan türlerini güncelledi demek hic gorus almadı kurumlardan.
-
P44ün dahil edilmesi için mail atılabilir kuruma. Umarım düzeltme olur.
-
@2525 arkadaslar mail kesinlikle atilabilir ama arkadasim orda calistigi icin biliyorum en son ki alimda da ayni sikinti yaşandı alan puan turunde almadi kurum çok tepki geldi ama başkan geri adım atmayacağını belirtmişti ama denemekten zarar gelmez tabi
-
şimdi aradım kurumu da, operatörün bağladığı kişi telefonu açmadı maalesef
-
@Nameless hocam başkanın twitter hesabı var mı? ismi ile aradım ama bulamadım bir türlü?
-
@Keymarsh bilmiyorum acikcasi
-
@Nameless Ben yazdım şimdi hocam. Direkt tepki etki oluşturabilir.
Bu konularda çok umursanmıyoruz biliyorum ama -
Silindi.
-
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
İlanın P1 ve P2 olarak çıkması çokta adil olmamış açıkçası. Ancak Merkez bankası sınav sistemi gibi düşünülmüş. Saygı duymak gerekir
Açıkçası ben ilanın P44 için çıkacağını ve YDS isteyeceğini düşünmüştüm. Biraz sürpriz oldu benim için. P44 İlk 100 içerisinde yer aldığımdan ve P2 91 Civarı olduğum için sınav girişinde sıkıntı yaşamayacağımı düşünmekteyim. Ama bazı arkadaşlar için üzüldüğümü belirtmek isterim.
***Sınava gelince de çok adil bir sınav olmayacaktır ve yeterli sayıda kişi kazanamayacağını düşünmekteyim. Çünkü Alan puanları 70-80 bandında olup P2 ve P1 puanı 90 civarı olan benim çevremde bile 2-3 adam olduğunu düşünerekten, sınava giriş hakkı kazanıp alanı kuvvetli olan arkadaşların şanslı olduğunu düşünmekteyim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Başvurularda 91 puanla aranızdayım.
-
Sınava giriş için gy gk isteyen zihniyet yazılı sınavda alan soracak. Bu derece akıl dışı, etik dışı, tutarsız, akla ziyan bir ilan olamaz arkadaşlar. Dünyanın hiçbir yerinde böyle kötürüm bir zihniyet bulamazsınız. Yazıklar olsun verdiğim emeklere hakkımı helal etmiyorum !
-
Bu ilanda da anlaşılmıştır ki, bu işlerin botu çıkmıştır. Olacak şey mi P1 be. Gümrük teftiş için P5 e bile itiraz ederken şu mesele çok anlamsız oldu. Bu nedir yani, insanlar dönem içerisinde sadece gk gy mi çalışacak. Bu gerçekten kabul edilemez. 20-30 alınacak kağıtları okurlar bol bol. Bir de tahminime göre sınava katılım yarı yarıya olur en fazla.
-
@paretowilfredo hocam diğer kurumlarda böyle sürprizler yaparmı acaba atıyorum sgk tutup p1 istermi sizce
-
Ben bu kurumdan kesin maliye-muhasebe ağırlık ve yabancı dil baraj bekliyordum. Çok şaşırttı.