2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
-
@pankoala21 üniversitede almış olduğunuz enformatik ve bilgisayar dersini de geçerli sayıyorlar. Hiç bunları da almadiysaniz çok bunun devamını sorguladiklarini düşünmüyorum. Bu nedenle de işe alınmayan var mıdır? Ben karşılaşmadım.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
@pankoala21 üniversitede almış olduğunuz enformatik ve bilgisayar dersini de geçerli sayıyorlar. Hiç bunları da almadiysaniz çok bunun devamını sorguladiklarini düşünmüyorum. Bu nedenle de işe alınmayan var mıdır? Ben karşılaşmadım.
İnşallah öyle bir sorun yaşanmaz. Bir an tereddütte bıraktılar. acaba sadece bilgisayar işletmenliği bölümü için aranan bir şart olabilir mi? sonuçta artık herkes belli bir seviyede bilgisayar kullanabiliyor.
-
@pankoala21 b grubunda pek dikkat edilmiyor. Merkezi atamada sonradan takip edilmiyor.
-
@pankoala21 b grubunda pek dikkat edilmiyor. Merkezi atamada sonradan takip edilmiyor.
Teşekkürler
-
2018 KPSS'de çıkabilecek güncel bilgiler sorularını yazımız içerisinde görebilirsiniz:
https://www.tercihiniyap.net/kpss/2018-kpssde-cikabilecek-guncel-bilgiler -
Bu sene coğrafyayı kasacaklar gibi bir his var içimde ÖSYM süpriz seven bir kurum sonuçta neden bir değişiklik yapmasın?
-
@burcuburcu ben yine matematikte fark yaratacak kanısındayım. Tarihi ise son 2 yıldır olduğu gibi kolay soracak.
-
Son yıllarda en az net matematikten çıkıyor sanırım yine devam edecek. Matematik soru tipinin değişmesi, eski soru tarzına alışık bizleri biraz zorluyor.
-
Başvurular yarın başlıyor sanırım.
-
@antimülakat hocam matematikte soru tipi değişti demişsiniz. Kpss konusunda pek bilgim yok. Kara kutu kitaplarını önermişlerdi o kitaplar işe yaramaz mı o zaman ?
-
@güncar hocam her kitap işe yarayabilir ama burada temel olarak ales tipi sorulara hakim olmak. Ben alese yönelik kaynakları kpss için daha mantıklı buluyorum.
-
@güncar, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
@antimülakat hocam matematikte soru tipi değişti demişsiniz. Kpss konusunda pek bilgim yok. Kara kutu kitaplarını önermişlerdi o kitaplar işe yaramaz mı o zaman ?
657 yayınlarının ales konu özetli soru bankasını tavsiye ederim.Kpss artık ales tarzı geliyor.
-
@pinarbultan, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
Arkadaşlar ben sorubankasi.net ten ales aldım acayip derecede memnunum hocalar o kadar güzel taktikler veriyorlar ki neredeyse hiçbi kitapta görmediğim taktikler, dersin akışı da çok iyi soru da sorabiliyorsun tekrar da anlatıyorlar ve saatleri de uygun oluyor insanı sıkmıyor KPSSye hazırlansaydım eğer şuan başlayacak olsaydım sadece sorubankası.netle çok iyi puanlar alabilirsiniz :):):)
Kimse de reklam oldugunu anlamamis mi?
-
Alandan sıkıldık artık askere giderken yanıma kitap aldım b grubu için fakat hiç bakamadım. Geldim şimdi 2 ay var önümde. Sıkı bir kampa gireceğim 2017 puanım 83.4 hiç çalışmadan almıştım bu puanı malum a ya kastık. A puanlarım zaten gelecek guy ve sgk ya yeter.bu sene girmeyi düşünmüyorum alandan..90 alırsam b den çeko mezununa yeter diye düşünüyorum matematik eksigim var bir tek. Hazırlanmadan 15 netim garanti bunu 20 ye çeksem yeterli olacak. Bakalim 2 ay da neler yapabileceğiz başlığı baştan sona okudum a grubu başlıklarından tanıdığım arkadaşlar da var onlar da benim gibi bıkmış açıkçası bugünkü aklım 3 yıl önce olsaydı şimdiye kadar 10 kere düz memur olmuştum.
Herkese iyi çalışmalar Allah gönlünüze göre versin. Iftara sahur arası süper çalışma ortamı oluyor tavsiye ederim -
@davetsiz çeko için 85 puan yeter. Hem de fazlasıyla son atamada 82'lere kadar düştü çeko:)
-
@davetsiz her yerde söylüyorum en büyük pişmanlığım ne iibf okumak ne başka bir şey 2016'da b grubu yerine alandan çalışmaktır diye. Alandan 84 alana kadar o kadar b ye çalışsam 87-88 alır güzel bir kurumda günümü gün ederdim şimdi. Ama elde ne var yine kitap yine kpss
-
@davetsiz çeko için 85 puan yeter. Hem de fazlasıyla son atamada 82'lere kadar düştü çeko:)
Hocam düştü de 2016 puanım 78.4
Inşallah dediginiz gibi yeter -
2017 p3 puanını hicbir yerde kullanamıyoruz degil mi?
-
@davetsiz özel olarak belirtilmesi gerekiyor hocam.
-
@davetsiz https://www.tercihiniyap.net/haber/calisma-ekonomisi-ve-endustri-iliskileri-kpss-20172-atama-taban-puanlari buradan bakabilirsin. KPSS 2017/2 Çeko Atama Puanları