2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
-
@antimülakat teşekkür ederim kardesim
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
@davetsiz https://www.tercihiniyap.net/haber/calisma-ekonomisi-ve-endustri-iliskileri-kpss-20172-atama-taban-puanlari buradan bakabilirsin. KPSS 2017/2 Çeko Atama Puanları
Hocam bunun 2017/1 i var mi?
Bir de 2017/3 olacak mi? Yoksa sadece 2 atama mi oluyor. Çok yabancıyım b grubuna, kusura bakma cahilliğimin. -
Arkadaşlar Benim hocam 33 lü cografya denemesinden memnun kalan var mi?
-
@davetsiz, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
@antimülakat, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
@davetsiz https://www.tercihiniyap.net/haber/calisma-ekonomisi-ve-endustri-iliskileri-kpss-20172-atama-taban-puanlari buradan bakabilirsin. KPSS 2017/2 Çeko Atama Puanları
Hocam bunun 2017/1 i var mi?
Bir de 2017/3 olacak mi? Yoksa sadece 2 atama mi oluyor. Çok yabancıyım b grubuna, kusura bakma cahilliğimin.2017/3 olmaz. her sene 2 atama olur. haziran'da 2018/1 olacak. kasımda da 2018/2.
-
@sr HOCAM sen senenin başından beri hazırlanıyorsun sanırım ne konumdasın. Şu an deneme üzerine mi yoğunlaştın? istediğin seviyeye gelebildin mi?
-
@davetsiz evet hocam sene başından beri hazırlanıyorum. deneme üzerine yoğunlaşmadım henüz. işle beraber çok hızlı gidemiyor tabii insan. istediğim seviyede olmasam da kötü bir seviyede değilim. izinleri ayarlayabilirsem sınava kadar güzel bir seviyeye gelirim gibi.
-
Bir konuda çok kararsızım. Tarih için elimde data var, buradaki yorumlarda tarihin pusulası bahsediliyor sürekli. Bilgileri tekrar etmek mi, kaynak yenilemek mi? Karar veremiyorum.
-
@hayatım-sınav hoca data çok öneriliyor ama ben bir çok kaynağını denedim ve beğenmedim, tavsiye etmem.
-
@sr inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
-
@aliveli konu için sormuştum. Soruları özensiz hazırlanmış bence de.
-
aksine data-tarih soru bankası benim en beğendiğim soru bankalarından biri oldu tarih için.
-
@hayatım-sınav hocam konu çalışması fazla kullanmadım ama kullananlar genel itibariyle fazla memnun değildi.
-
Tarihte ne zaman data çalışsam çok faydalı olduğunu düşünmüşümdür. Diğer kaynaklar bence çok hatalı oluyor. Evveliyat Coğrafya da cevap anahtaları ile soruları karşılaştırdığınızda onlarca hata olduğunu ve kaynağı çıkarırken ne kadar acele ettiklerini fark edeceksiniz.
-
Elinde PDF şeklinde güncel olaylar notu olan var mı? Varsa paylaşabilir mi?
-
@aliveli Datanın tarih soru bankasından hiç memnun kalmadım. Tamam soruları kaliteli ama konu ayrımları düzenli olarak yapılmamış.
-
4 farklı yayınevinin 2018 kpss lisans gk-gy denemeleri (toplam 36 tane) son 1 ay herkesin işini görür. kolay gelsin
-
@hoffafd hocam linkleri lütfen özelden paylaşın, dava vs gibi sorunlarla karşılaşıyoruz malesef
-
@aliveli pardon hocam
-
Gk-gy denemesi önerisi olan var mı?
-
@friedman98 uzman kariyeri faydalı buldum güzel kaliteli soruları var bence