GAZİANTEP'TE KPSS KURSU ÖNERİLERİ
-
Gaziantep'te KPSS kursuna giden arkadaş var mı ? varsa iyi mi kötü mü bilgilendirme yapabilir mi. bilgisi olanlar; Gaziantep'te önerebileceginiz bir KPSS kursu var mı ?
-
Yeşil sudaki peğem akademyi önere bilirim. Ben bu yıl gittim hocaların çoğu ankaradan geliyrlardı. Her ders için başla bitir mantığıyla çalışmaktalar. Sadce gaziantrpde bu kurum için gçerli olmak üzere kendi ana kaymaklarının yanında 4t yayınlarınıda kendileri veriyor. Fiyat ise diğer dersanelere göre cep yakmamakta. Tabi kurum dört dört lükte değil her kurumda olduğu gb bu kurumda da akisilkler oldu en büyük sıkıntı soru çözme konusunda bunun nedeni ise hocaların şehir dışından gelmesi buna çözüm olarak grup falan kurduk ama soru çözmede tam anlamıyla verimli olmadı kendi eksiklerimizi kendimiz tamamladık. Krumun en büyük başarısı ise adem diye bir arkadaşmız p 48 den 126 oldu diğer puan türlerindede bu sıralamalarda. Diğer dersanelerden ise muruatda iyi diye duydum ikisi ile de görüşüp ona göre kara verilmeli. ben pegemi öneririm. Benim p48 85 puan şimdiden başarılar dilerim.
-
Sayın TY üyeleri yok mu bi bilgisi olan ?