Üniversite Tercihini Yap 2017
-
@phmmm özür dilerim hocam geç görmüşüm affiniza sığınıyorum, oraya bir yığılma olmazsa gelmesi gerekiyor.
-
@ibox9 hocam arkadaşa dediğim sizin için de geçerli yığılma olmazsa özellikle o üniversiteye gelmesi olası.
-
16.100 Mf 3 sıralamam
Hatay 15.200
Erzurum ing15.500
Urfa 15.700
Amasya Yen'i
Uşak Yen'i
Giresun 14.900 -
Tm3 50077 okul birinciliği var.Bütün devlet üniversitelerini yazdım.Dicle veya erzincan hukuk gelme olasılığı nedir?
Dicle 2016 da 45500
Erzincan 46000 ile almış
2015
Dicle 50055
Erzincan 47892
Birde 2015 mi yoksa 2016 sıralamalarını mı kriter almalıyız? -
@exdar kazanma ihtimaliniz yüksek hocam. Bir problem çıkabileceğini düşünmüyorum. Sıralama olarak da benzer bir durum söz konusu olur.
-
@mivdil hocam bu durum yıl yıl değişiyor. Geçtiğimiz yıl puanlar yükseldiği için o sıralamalara giren sayısal ağırlıklı ders çalışanların sayısı azdır. Çünkü, iyi puan alabilmenin koşulu olarak edebiyat çalışması yapmayan iyi sıralama sahibi olamaz. Bu sene ise puanlar 2015'e göre yüksek, 2016'ya göre düşük. Kısaca ikisinin ortasından bir sıralama baz alıp üzerine bu sene arttırılan min. %5 kontenjan artışını eklemelisiniz.
-
@Antimülakat yani deneyiminize göre geledebilir gelmeyede bilir diyorsunuz.İnanın kafam stresten durdu.Ama yinede biraz rahatlatıcı cevap vermişsiniz
-
@mivdil gelir diyorum (inşallah kelimesini de ekleyerek !
-
@Antimülakat dananın kuyruğu yarin kopacak ya yeniden hazırlanacağız.yada yeni hayatımıza başlıyacağız.Size iyi dilekli ve rahatlatıcı yorumlarınızdan dolatı tşk ederim.
-
Hatay'da yaşayanlar var mı şehir nasıl? Suriyeli terör falan çok sıkıntılı mı?
-
@gariban-guy ben yeni oraları gezdim geldim.Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çok güzel ve neşeli insanların olduğu bir şehir yaşanır.Ama süriyenin sıkıntılı bölgesi afrine sınır
-
Bu ileti silindi!