Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
Sayıştay, gümrük, SGK kazananlar var mı acaba listede?
-
Yazılı bildirimin ne zaman yapılacağını arayıp öğrenen var mı?
Yani 2 ay mı 1 hafta mı ne zaman olur acaba -
kurumu bi arayın sorun arkadaşlar daha mülakat tarihleri bile belli olmamış unutmasınlar bizi sonra
-
Süreçle ilgili bir gelişme yok mu arkadaşlar?
-
Bu hafta başında aradım kurumu mülakat süreci nasıl ilerlicek uzun mu sürer dedim şuan mülakat tarihleri belli değil güvenlik soruşturması vs işler var kısa sürede olacağını sanmıyorum belli olduğu zaman size bildirim yapılacak dedi telefonda konuştuğum kişi. Güvenlik soruşturması neden şimdi yapılıyor anlamadım ama bizi çok bekleteceklermiş gibi geldi bana
-
Listenin 30 dan 28 e düşmesi, bu süreçle alakalı bir şey mi acaba
-
Ön görüşme için ev ziyaretleri devam ediyor sanırsam arkadaşlar, mülakata gelmemeyi düşünen arkadaşlarımız var mı acaba
-
Mulakat sonuçları ne zaman açıklanır fikri olan varmı arkadaşlar
-
@i̇ktisat ne zaman bitti mülakatlar
-
@iktisatcikiz 3.haftadayiz
-
@i̇ktisat teşekkürler hocam inşallah çabucak açıklanır
-
Mülakat sonuçları bugün veya en geç pazartesi günü açıklanacakmış arkadaşlar, şimdiden hakkimizda hayırlısı inşallah...
-
10.000 TL maaşı var arkadaşlar. Kazanacak olanları şimdiden tebrik ediyorum.
-
Açıklandı dostlar. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. 5. yedeğe de sıra gelecektir.
-
-
@aslan-reyiz harbiden yedeklerde bile kadın ismi yok birde bu ilan hangi ara geldi ne zaman yapıldı etti hiç haberim olmadı ha:))
-
Bayan almazlar dedik boşuna basvurmayin dedik vay efendim nasil dersin bunu dediniz. Bakin simdi nooldu
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmaları yapıldı mı ? Yapılmadıysa ne zaman yapılır ? Tahmini işe başlama süresi ne kadar sürer ? Bir de ben başka kurum sınavı da kazandım evraklarımı teslim ettim ama Tarım krediye başlamayı istiyorum izlemem gereken yol hakkında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
-
@bk06 hayirli olsun hangi kurumu kazanmistiniz hocam ?
-
@gülümsekaderine gelir uzman yardımcılığı hocam