Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
@ozge2 arastırın öğrenin ozge hanım hak yemeyin
-
@paretowilfredo aynen yazdıklarınız doğru
-
Ben yaş şartından dolayı başvuramıyorum. Ama isteyen tüm kadın arkadaşların başvurmasından yanayım. Önceden alınmadı diye, hiç alınmayacak diye bir şey yok. Mücadeleden vazgeçmesinler kadın arkadaşlarımız.
İngilizce sınavını yapamayacak birinin başvurması belki bir nebze hak yemeye girebilir; ama sırf kadın olduğu için başvurması hak yemeye girmez.
-
Yazmayım diyorum ama bu ilanda maalesef çoğunluğa hitap etmiyo.
-
.............
-
bu kurumun en son müfettiş yardımıcısı ilanı 13 Temmuz 2015 teydi keşke her kurum böyle istikrarlı olsa
-
29 yaş nedir yaa
-
Meslek zor deniliyor, bi de ingilizce sınavı var. Son ana kadar düşüneceğim kimsenin hakkına girmemek adına. He şı da var başvursam bile gelmeme ihtimali var. Sonuçta sıralamam 400'lerde.
-
Ne is yaptlarini nerede calistiklarini kac para maaş aldiklarini. Sözlesmeli olarak mi calistiklarini..vs kurumu bilen varmi arkadaslar.
-
@Keymarsh valla icimi okumussun hocam .bayan degil kadin olarak sizler gibi uyumadan bir suru seyden fedakarlik ederek bu sinava hazirlaniyoruz yani sistem bizi zaten dislarken bu sinava benimle ayni zorluklarda calisan arkadaslarinda bunu yapmasi ve dayatmasi igrenc. Kiniyoruz sizleri ve direniyoruz burdayiz gerekirse her daim ondeyiz. Hem ingilizcesi hem sinav puani iyi olan bir kadin olarak basvuruyorum.
-
@yalnızkurt Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı içinde söyledi:
@ff ingilizce sorularını bilmiyorum ama uyaralım arkadaslar bayanlar basvurmasın lütfen kuruma bayan alınmıyo
Kardesim erkek alinacak diye bir ibare gormedim bayan arkadaslara haksizlik yapmayin
-
Arkadaşlar bu kimlik kartının ve diplomanın tasdikli suretini en ucuza nasil yaparız acaba
-
ARKADAŞLAR ŞARTLARI DİKKATLİ OKUYUN SONRA PİŞMAN OLMAYASINIZ BİLAKİS ÖLDÜRÜCÜ MADDEYİ SON SIRAYA KOYMUŞLAR BKZ.(Önce Bir girelim de sonra başka kuruma geçeriz düşüncesine binaen)
Sınavı kazanarak işe başlatılacak adaylar, asgari 5 yıl süre ile çalışmak mecburiyetindedir (iki aylık deneme süresi hariç). İşe başlayacaklardan, bu süre zarfında çalışacaklarına ve bu süreden önce ayrılmaları veya kusurlu davranışları ile yetersizlikleri nedeniyle görevlerine son verilmesi halinde (eğitim sürecinde kendilerine yapılan harcamalar karşılığı olarak) ihbar tazminatına esas giydirilmiş ücretin 5 (beş) katı tutarında cezai şartı nakden ve defaten ödeyeceklerine dair taahhütname alınacaktır. (Kısacası kurum , eğer beni bırakırsan senden 30 Bin Papel alırım iyi düşün diyor) -
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu ilan rastgele tercih edilecek bir ilan olmayıp, ciddi bir düşünme süreci gerektirir.
Özellikle gözden kaçırılmaması gereken hususlara dikkat edilmeli.
-
657 ye tabi değildir.
-
5 yıl gibi bir süre var ki en önemli koşul budur gözümde. Eğer bu kurumu kazanıp farklı bir kuruma geçmek isterseniz yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalırsınız.
-
çalışma koşullarıda kolay olmayıp ülkenin her noktasında görev yapmayı göze almak zorundasınız.
Yanlış bir tercihle ' belkide 'hayatınızın hatasını yapmayıp, gerçekten tüm koşulları göze alıp kendinizi bu mesleğe adayacaksanız tercihte bulunun. İnsan iş hayatına girdiğinde herşeyin para olmadığını daha iyi anlıyor. Özellikle kontrolör veya müfettiş yardımcısı arkadaşlarınız varsa mutlaka bilgi alın.
-
-
Siralamam 497, bir umut başvurucam
-
Tecrübeli arkadaşlardan nasihat dinlemek isteriz; ne soruyorlar, niye soruyorlar bilhassa ingilizceden...
-
@Nles he ya tamam basvur sen allahim ya
-
Şimdi ortalama 70 olmak şartıyla sadece ingilizceden 50 almış olmak yetiyor mu? Yoksa ingilizce sadece genel ortalamaya mı dahil?
-
-
Puanı olan herkes her yere başvurabilir arkadaşlar.
Adam o puanı bu sınavlara girebilmek için almış.
Hak yeme olayı filan bunları geçiniz lütfen.Adam hakkını kullanıyor zaten nasıl hak yiyecek.