Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı(yedekler)
-
@Hacettepe-Üniv. Bizde varmıdır yedek olup başvurmayacak olan
-
- Asil İstanbul'a yerleşebilmiş arkadaşlar. Ben kesinlikle bu durumdan hareketle İstanbul'da boş kadro olabileceğini düşünüyorum.
-
@mjöllnir bende ole dusunuyorum ve evrak vermeyrn 21. Tercihine yerlesmislerde olacaktir.
-
Yalova'yı kazanan biri eş durumundan ankaraya gececekmis yedeklerde bir arts daha oldu ins devami gelir.
-
@şakagibi kadro yanıyor yalova hocam,ankara kadro açılmadığı için
-
@Hacettepe-Üniv. Tühh sevinmistim Yalova'ya
-
@Hacettepe-Üniv. Hadi yav insan tercih yapmaz bare doguyu yazsaymis es durumundan gidecekse
-
Arkadslar ben arayamadim bugun kurumu arayip bilgi alabilen var mi ??
-
@şakagibi aradım ama bilgi alamadım yine de birkaç denemede daha bulunmayı düşünüyorum
-
@mjöllnir pes etmek yok yarin bende arayacam
-
Yedek arkadaşlar vatsap grubu kurduk yedekler olarak katılmak isteyenler @mjöllnir arkaadaşımıza özelden yazsın ordan iletişime geçelim süreç daha basitleşecektir daha organize işler yapacağız diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar yedeklerin durumu en erken 2 ay gibi bir sürede belli olacak gibi. Yeni sınav ilanına başvuru yaptınız mı/ yapacakmısınız ?
-
sınava basvuru için son güne kadar yedeklerle ilgili bir açıklama olur diye bekleyecegım açıklama olmazsa başvuru yapacagım
-
@kardelenk hocam keşke kurum da bizler kadar duyarlı olabilse bu konuda
-
Görmeyen,duymayan arkadaşlar için bir kez daha hatırlatma yapayım.
İibf'den yedeğe kalan arkadaşlar ile süreci daha iyi takip amacıyla whatsapp grubu oluşturduk.Sayı olarak da hiç fena sayılmayız.Diğer yedek arkadaşlardan aramıza katılmak isteyenler telefon numarasını ve ismini bana özelden ulaştırarak gruba dahil olabilirler. -
Yedek feragatler ile ilgili bir gelişme var mı ??
-
Guy ve sayıştay mülakat tarihlerinin belli olması mülakat sonucu beklenen diğer kurumlarla birlikte düşünüldüğünde yedekleri kesinlikle olumlu etkileyecektir.
-
Son alımda ankara açılmadı guy ankara kazanıp sgk denetmenliğe gitmeyenler olacaktır farklı şekilde kars kazanmış guyda memleketini vermiş ne bileyim @mjöllnir kardeşim gibi düşünüyorum bende
-
Feragat edenlerle ilgili bir bilgimiz olsaydı cok guzel olurdu