Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
@mimar bu soryu hatrlayamadımki
-
@hayde35 kolay herkese kolay hocam
-
@bcd iktisattaydi hocam nasi hatırlamazsın
-
16 yanındakinin izin hakkina 14 gun demediniz degil mi 20 olmasi gerek o arkadaşlar
-
@mimar hocam ben tahvil sorusunu şoyle düsndüm.tahvilin talebi artarsa fiyatı yükselir tahvil faizleri düşer şıklarda üçü vardı birde tahvilin fiyatının yükselmesi tahvil arzını artrır geriye bir tahvil fiyatının düşme seçeneği vardı onu isaretledm çıkmış sorydu heralde buda
-
Doğrudur hocam o degilde beni işsizlik sorusu çok düşündürdü
-
@bcd bu yorum pek icime sinmedi dostum . Issizlik sorusundan ben de emin degilim
-
Iktisatta bir soru vardı şeker hastalarının ilacyla ilgili onun cevabını biliyormusunuz kafama takıldı ben arz esnekligi sonsuzdur dedim
-
@bcd genisleme döneminde tahvil talebi niye artsin onu anlamadim hocam. Bu bu zincirin bi sirasi var ama ....
-
@mimar kişilerin gelirleri artar tasarrf icn tahvile yönelir
-
@bcd bi de bi sikta sey vardi uretici verginin hepsini yansitir diyodu bu siru o soru mu yoksa 2 ayri soru muydu
-
@bcd tahvil faizleri yatirim icin cazip mi ki hocam . Genisleme oldugundan tahvil faizi dusuk olmalı
-
@mimar sanırım ayrı sorulardan bahsediyoruz benim dediğim soruda şeker hastalarının ilacına devlet yuzde on kdv koyarsa bu ilacn arz esnekligi nasldr gbi birseydi yanlıs hatrlayabilirim
-
@bcd ikacin talep esnekligi sifir, arz esnekligi sonsuz
-
@mimar ben faiz yuksektir veya düşüktür bunu hesaba katmadım hocam direk genisleme dönemlerinde kişilerin geliri ve serveti artar tahvil talebi artar tahvil fiyatı yükselir tahvil faizleri düşer faizlerin düşüp tahvil fiyatının yukselmesi de tahvil arzının artmasına sebep olur başka türlü bir cıkar yolu bulamadım çünkü birbirleriyle çelişiyordu baska türlü düşününce
-
hocam borçlar hukukunda bir soru vardı borca aykırılıkla ilgili onu ne yaptiniz
-
Hazır iki kişiyi bulmuşken habire soruyorum arkadaşlar bu sayfaya giren çıkan yok ondan mazur görün
-
@bcd nasildi ki hatirlayamadim soruyu. Katilim gerçekten az. 50 kisi dolaylarında diye düşünüyorum. Forumda da kimse yoj surda 3 kisiyiz Sinif mevcutkari az oldugundan sinif birleştirme yaptılar hatta. Basimizda duranlar da mufettisti
-
Mali sömürü mali rant sorusuna da bu sorular ayni ve iptal edilcek diye salagin teki dolasip duyuru yapti. Sorular ayni filan degildi halbuki
-
O birlestirilen sınıflardan biri bizimkiydi ilk sınıf yuksek puanlılardan 6 kişi yoktu herlde