Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
@mimar ya kusura bakmayın ankara yol yorgunluğu ile 20.09 tarihini 9 ekim diye algılamışım yazmıyormuş
-
-
Kaç kişi mülakata kalır sizce öngörüleriniz neler arkadaşlar ben 15 bekliyorum
-
@bcd 60 her testten ve 70 de ortalama olmasi gerekiyor. Yuksek degil o yuzden 20 civarlarında kisi kalabilir. Sorular da zor degildi.
-
-
@mimar hocam bu endeksi bilmiyordum bu rakamlardan nasıl ne çıkarılabilir diye baktım x-m/x +m olabilir 0.25 işaretledim tabi birden de çıkarmak gerekiyormuş kpss de sormuslardi bu soruyu çok ayrıntı uç bir konu zannıyla hiç bakmadım bakmak gerekiyomuş.ben vmy mulakatı bekliyorum hocam bundada çok iyi yapamadım iktisatıbama mülakata kalırım diye bekliyorum
-
@mimar o soruyu yaptım ama bu kadar çıkmış soru soracakları aklımın ucundan geçmezdi
-
Arkadaşlar tahvil sorusu kpss 2017 iktisat sorusuydu ve iptal edilmişti aynı soruyu sormuşlar??
-
@06wagner bana da öyle geldi hocam
-
@06wagner sizin nasildi hocam bi kisi daha bulduk forumdan
-
@mimar sırf bu soruyu sormak için üye oldum zaten iktisat biraz zorladı ama ortalama 70 ya olur ya olmaz sınırdayım
-
@06wagner reis o çıkmış ve iptal olan soru. Eğer soru değerlendirmeye alınırsa ki sınava itiraz edecek kimse olmadığı için alınır. Doğru cevap e şıkkı. E yi işaretleyenlere hayırlı olsun
-
@hayde35 iki tane aynı iktisat sorusu vardı bir de kimse söylemedi onu, faizi sabit tutmak istiyorsa vergi artınca gelir ne olur gibi bir soruydu tamamen aynıydı soru gözetmene söyledim anlamadı
-
@hayde35 e sikki neydi hocam
-
O kadar cikmis soru var adamlar gidip hatali soruyu bulmus
-
@mimar tahvil fiyatı düşerdi
-
@hayde35 tahvil fiyatı düşer olan şık c diye hatrlıyorum hocam çünkü bn onu işaretlediydim
-
-
Liste aciklandi dostlar hayirli olsun
-
@shady kaldın mı mülakata