Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
@fs cuma yeniden aciklancak derken yarini mi kastediyorsunuz?
-
@Shady sınav iptal edilecek diye bir durum kesinlikle yok öyle bir yanlış anlaşılma olmasın.
Bazı hatalı soruların olduğu yönde fikirler var o sorular iptal edilir diye düşünüyorum.
Ben sonucuma tamamıyla itiraz ettim, iktisattan ve hukuktan beklemedigim sonuç geldi (bu demek olmuyor ki ben o sınavı kesin geçecektim sadece sonuç beni tatmin etmedi itiraz ettim.)
-
@Shady sınav gecen cuma günü açıklandığı için bu cuma '5 iş günü olan itiraz süresi' sona eriyor. O yüzden bu cuma günü sonuçlar tekrar ilan edilecek.
(Ben bana söyleneni söylüyorum sadece bilgilendirme amaçlı) -
@fs sonuc ilaninin geri cekilmesi sonra yeniden yayinlanmasi nedir ya . Ilk defa boyle bi seyle karsilasiyorum. Tesekkurler
-
@Shady rica ederim hocam
-
-
@fs hocam sınava girip geçenlerden biride benim . Tamam hatalı sorular vardı sınav kurulu soruları gözden geçirip ilan edecek dedi ve nitekim iki üç sonra açıklandı . Siz neye göre itiraz ettiniz yani hatalı soru için mi yoksa yanlış hesaplama olduğundan mı onu anlamadım
-
@Arf hocam ben kendi sonucumun tümüne itiraz ettim. Hukuk ve iktisattan beklemedigim sonuç geldi ancak tümüne itiraz ettim.
Durum şu şekilde sınava giren bir kişi muhasebeye itiraz ediyor Soruları hazırlayan hoca kendi doğrusunda ısrar edince itiraz eden arkadaş "hocam bakın bunlar çıkmış soru ve sizin verdiğiniz cevaplar yanlış" diyor osymden ve Ferhat Yıldız çıkmış sorulardan kanıt gösteriyor ve sonuç olarak hoca yanlış şıkkı doğru kabul ettiğini kabul ediyor.
Durum bu şekilde ayrıca iktisattaki iptal edilen 2017 KPSS sorusu vs onlar iptal edildi de sonuçlar açıklandı bilmiyorum o konuda konuşmadık müfettişlerle.
Yarın ola hayrola yarın her şey belli olur
Ben kazanamasam da hata ortadan kalksın istiyorum. -
Böyle bir sey yok ya enteresan isler. Sinav sorularinin doğruluğu yanlisligi nasi hocayla tartisiliyo onu da anlamadim. İtirazın varsa yazılı basvurursun incelenir yazili cevap verilir. Gel bakalim neye itiraz ediyosun sorulara bakalim beraber mi dediler
-
@fs hocam itiraz eden arkadaşla beraber sorulara mı bakıldı tartışıldı . Hak verirsin ki sonuç açıklandıktan sonra böyle bir durum şeffaflık açısından tedirgin etti bizi . Her itiraz edene sorularla beraber kitapçığına bakma imkanı mı sunuldu yani ?
-
Kitapçık vs göstermemisler tabi ki.
Arkadaş sadece çıkmış soruları gösteriyor sorduğunuz soruları bunlar ben de bunları isaretledim şu kadar doğru beklerken bu kadar doğru geldi diyor hoca da ben x. Soruyu yanlış yorumlayıp yanlış cevabı doğru kabul etmişim diyerek yanlısı düzeltiyor mesele böyle hocam kitapçık gösterme vs gibi bir durum yok
Sabredelim yarını bekleyelim -
Teftiş başkanlığıyla görüştüm. Böyle bir durumun mevcut olduğu üniversite hocalarının ise yapılan itirazları değerlendirdiğini söylediler. Fakat henüz ellerine ulaşan resmi bir evrak yokmuş
-
@arf iyi yapmissiniz
Benim buradaki amacım sadece ve sadece insanlarin hakkını alması inşallah hakkımızda hayırlısı olur . -
@arf ben de aradım ancak ne zaman yeni liste aciklanir bilmiyoruz dediler. Liste değişebilir mi dedim bilemem dedi. Bu iş hiç hoşuma gitmedi benim
-
sorularla ilgili sonuçla ilgili bir itirazı bulunanın tabiki hakkıdır ama böyle bir olay olduktan sonra komisyonun ilk durumda hangi soruları yanlış kabul ettiği itirazın üzerine hangi değişikliklerin yapıldığını açık bir şekilde ilan etmelidir o soruları tek tek açıklayarak.sınavın sonucunda mülakata 4katı 5 katı girer gibi bir sınırlama koymamaları zaten biraz işi karıştırdı ama yinede kimin nerden nekadr puanla basvurdgu
ve nekadar puanla gectigi bilgileri yazıyor bunada bilerek dikkat edildiği anlaşılıyor burda hakkınıda yemeyelim yoksa daha muallak bir süreç olurdu. -
@bcd su ana kadar iyi hos götürdüler sureci tamam da liste değişirse burda işler karisir iste. Burada söylenen kadar biliyoruz acaba baska neler oldu ! Hic bi sinavda listenin degistigini de gormemistim
-
@shady kardeşim yapabilecemiz tek birşey var takip etmek listede bir oynama olursa iyi takip edelim kimin puanı nekadar değişir bakar anlarız.göremediğimiz kısmı için yapabilecegmiz birşey yok
-
@bcd aynen zaten yeni listeyi bekliyorum bakalim nolmus. Bize kazanamadiniz demesinler de ondan da tirsmaya basladim
-
@hayde35 gel burda durum karışık birak guy u
-
@shady neler oluyor ya hu