Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
[0_1508412015248_mufettis-kazananlar.pdf](Yükleniyor 100%)
-
@bcd gözükmüyor hocam
-
@aslizilyet yüklerken yetkiniz yok gibi bir yazı çıkıyor kardeşim başka atabilecek arkadaşlar varsa yüklesinler
-
@aslizilyet ayni hesabi ben de yaptım . Muhasebe sorularinin yarisi yanlis cevap kabul edilmis oyle mi hic inandirici gelmiyo. Sinavi resmen saibeli hale getirdiler bu nedir ya
-
Muhasebede sorular iptal olduysa benim puan neden hiç değişmedi yok sadece itiraz edenlerin puanları değiştiyse iktisat neden değişti bu kadar şaibeli sınavda görmemiştim
-
yeni ilan edilen listeyi tek tek kontrol ettim. bütün listede muhasebe puanları +/-6 değişmiştir. sadece 1 isimde anormal artış tespit ettim. sadık yıldırım kişisinin muhasebe puanı +36 puan artmış. baska kimsede 6 nın üstünde artış olmamasına rağmen bu artış normal değil. bahsi geçen kişiyi tanımam . ancak sınava giren ve adil sonuç isteyen herkes lütfen teftiş kurulundan durumun incelenmesini istesin.
-
Konu ile ilgili teftis kurulu ile görüştüm. Ozan candas ile sadik yildirimin muhasebeleri karismis. Onun yuzunden birisininki 36 puan artarken birisininki 27 puan dusmus . Aradaki fark da degisen veya iptal edilen sorulardan kaynaklanmakta imis. Burada kimseyi zan altinda birakmak istemem. Idareyi de ayni sekilde zor duruma dusurmeyelim. Ayrica kendileri burayi takip ediyolarmis burdan sayılarımizi sunalim
-
Derdimiz idareyi zor duruma düşürmek yada düşürmemek değil kardeşim bir sınava girdik ve sonuç açıklama biçiminde bir tuhaflık var herkesin puanı ve yeri değişmiş muhasebedeki sorular yanlıştı bahsi geçen arkadaşlarında puanı karışmış diyelim maliyede bircok kimsenin puanı değişmezken bazı kişilerin puanı değişmesi ne demek oluyor iktisattaki farklı puan değişikliklerinin sebebi ney.ayrıca şunuda söyleyim sınavda boş bırakma gibi bir durum yoktu o yuzden bir yada iki soru değişmişse bunun herkese yansıması gerekir ve yansımayan arkadaşlar var
-
@bcd doğru. Maliyede sadece 5 kisinin puani degismis. İktisatta ise 1,2,3,4 puanlik oynamalar var. Bir sorunun degeri 3 puan ise hukuk icin 1 puan veya 4 puan nasi oluyo? Sapma mi var
-
Yani burda illa birini hile yapmış gibi görmeye göstermeye calışmıyoruz bir sorunun bir dogru cevabı olur.boş işaretleme olsa farklı olabilirdi.iki soru degişmişse örneğin 80 alan biri yine 80 alamaz çünkü önceki sonuca göre verdiği yanıtlar dogruysa bir sorunun iki cevabı olamayacağına göre sonraki sonraki sonuca göre yanlıştır.bazı arkadaşların puanı sabit
-
Muhasebe testinden kaç soru iptal edilmiş bilgisi olan var mı?
-
@aslizilyet 40-60-80-100 puanları var.
Muhasebe testi hesaplamasında sıkıntı var sanırım -
@bcd bende bunu merak ediyorum acaba sadece itiraz edenlerin mi muhasebe puanı değişti ?
-
@06wagner ben itiraz etmedim hocam ama değişmiş biçok kişinin sonucu değişmiş zaten
-
@bcd neyse hocam artık inşallah hak yenmemiştir herkes için hayırlısı olur
-
Bugün takip edemedim formu ama madem burayada bakıyor teftiş kurulu, soruların cevaplarla beraber açıklanmasını rica ediyoruz. Yarın da arayıp iletelim arkadaşlar bu meramımızı, böyle düşünmekteyim şahsen.
-
sürecin ne durumda olduğu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
Itirazlara ne cevaplar aldiniz ben de bunu merak ettim arkadaşlar
-
Süreç ne durumda bilgisi olan var mı?
-
@aslizilyet süreç hakkında bilgim yok hocam ama arayıp sorarsanız bilgi verirler diye düşünüyorum.Bence daha güvenlik soruşturması tamamlanmamıştır.