15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
87 ye kadar düşermi sizce
-
@gonzaloluca hocam başvur sen. Ama bu kadar puan türüyle çok zor. 91-92 bile düşmeyebilir.
-
Hukukla bilişim bölümlerinin puanını bilmem de genel alan için konuşursak sırf başvurmuş olmak için başvuranlar olmasa rahatça 85 puanda kapatır bu ilan
-
@RootofAllEvil sanmıyorum hocam o kadar düşeceğini.. 10 tane puan türü.. mesela benim iktisat ağırlıklı puanlarım oldukça yüksekken hukuk ağırlıklı puanlarım oldukça düşük.. muhakkak ki benim tersim durumda olan insanlar vardır... sürpriz bir puan ile karşılaşabiliriz.. tabi ki gönül ister düşsün o kadar ama..
-
@Keymarsh doğru puan türleri çok ama sanki bölüm bazlı gibi görünüyor mesela ben kamu yönetimi mezunuyum p31 86.64 listeye giremeyecek olsam da başvuracam
Herkes sahip olduğu en yüksek puanı kullanacak tahminimde yanılabilirim belki, bu ilan 87 de kapatır -
16 sı rekabet kurumu, 17 si yds, 18 i sgk mülakatı(ilk gün girecem büyük ihtimal), resmen çok bilinmeyenli denklem daha bi de belli olmayan guy mülakatı var
-
Geçen yıl 87,05 le kapatmış
-
@RootofAllEvil geçen sene 87 küsürle kapattı hatta yarım puanla kaçırmıştım ama bu kadar çok puan türü yoktu... şimdi nasıl olur tahmin etmek cidden zor. Tabi sınavın zorluğu insanların başvurmasına engel olacaktır ama ne kadarla kapatır bilemiyorum. Beni de yanlış anlamayın başvurmayın demiyorum, tabi ki de başvurun.
-
@uçanizmirli Rtük'e de başvur hocam ayın 11'inde o da başlıyor:) Bende sizin gibiyim ama sgk'ya ilk gün giremesem de ilk hafta girerim diye umuyorum.. tabi sizin gibi belli olmayan guy mülakatı da var!
-
@Keymarsh bölüm bazlı puan istiyo dimi rtük
-
@uçanizmirli aynen hocam
-
@Keymarsh bnm p29 um pek iyi değil hocam ya 6480. sıralama
-
@uçanizmirli kamu yönetimi.. inşallah diğer istediklerinizden biri olur hocam
-
@Keymarsh inşallah hocam sizin de. eylül ayı bitirecek bizi. keşke ankarada otursaymışım böyle izmirden elli kere gidip gelecem
-
90.9 ile başvurucam hayırlısı artık
-
İngilizcesinden korkmayın. YDS'den kolay, YÖKDİL ayarında.
İngilizce yapamam, bir gram anlamıyorum diyorsanız mümkünse hiç başvurmayın. -
işletme napcaz peki. 1,5 ay boyunca sırf işletme çalışsak bile yazılı sınav için yeterli bilgi düzeyine ulaşamayız bence
-
@uçanizmirli ben de yetistiremem diye dusunuyorum.O yuzden 11 ağustosu beklicem sanirim.Sgk listesine girebilirsem buna basvurmycam.İş hukuku falan calisirim.Hepsi Eylül ayine denk geldi iyi olmadi bu.
-
@1903bjk nslsa 18 inde sgk mülakatına girecem 17 sindeki yds için de ankarayı seçerim diye düşünüyodum en olmadı bi gün daha erken gider rekabete de girerim bnm mantığım bu şimdilik. içimden de hiç işletme çalışmak gelmiyo açıkçası
-
92.18 ile ben de başvuracağım,az çok ingilizce bilen herkes başvuracaktır ve hakkıdır da,90 kusur puanları guy olmak için almıyor kimse.İngilizce kolay olursa başvurmayın dediğiniz adamların hakkını kimse duşunmeyecek,sınava girmeme riskini 90 ustu alan çok az kişi alır bence