Gelir mi
-
Dil1 den siralamam 12300 inonu ing ogretmnligi 13400 ilk tercihim yaptm gelirmi
-
@meraklikisi hocam tam sınırdasıniz. Çok küçük bir sınırdan gelebilir veya kaçabilir.
-
Bence kesin gelir ama ümitlendirip sonrasında hayal kırıklığına sebep olmak istemem. Gelmemesi için bir neden göremiyorum.
-
@Antimülakat yani siralamalr dusmez mi size gore
-
@Antimülakat tm3 5200 sıralama ile gs siyaset ve kamu gelme ihtimali nedir hocam?
-
@yamtar hocam öncelikle bölüm bildiğim kadarıyla sadece siyaset bilimi, sıralamanız yakın geçen seneye göre ama ilk 5-6 binlerde oynama olması 20-30 binlere göre daha zor. Umarım istediğiniz gibi olur.
-
@yamtar hocam ihtimal dahilinde ama çok az bir puanla da kaçma ihtimali var. Neden hukuklari düşünmediniz, özel bir sebebi mi var bu bölüm için?
-
@meraklikisi hocam düşme olacak ama sıralama bazlı düşünüyorum. %10 düşme ekliyorum çok sınıra geliyor. Umarım gelir ama virgülle kaçma ihtimaline karşı öyle söyledim.
-
@Antimülakat tamm sagolun hocam. Ama ben belirlenen siralamanin icinde oldugumu dusunerekten umutluyum insallah olur
-
@Antimülakat hocam inonu ing ogrtmnligine yerlestim bilginiz olsn hatta 13binde olan bile yerlesebilms .
-
@meraklikisi tebrik ederim hocam, sizin adınıza çok sevindim.