Sabaha Motive Edici Güzel Bir Söz, Dua ve Umut
-
Her sabah yeni bir başlangıç ve yeni bir umuttur bizler için. Belki bu sabah girilecek bir sınav veya mülakat tüm hayatımızın belirleyicisi olacaktır. Bu nedenle geceye bıraktığımız şiir defterinin kapağını kapatmadan, sabaha açılan gözler içinde bir güzel söz ve dua ile başlangıç yapalım.
Hepiniz için sabahları severek yapacağınız işinize gitmek için, hazırlık yapacağınız günlerin gelmesini diliyorum.
-
Perdelerimizi yıpratan güneş değil mi, karanlıktan aydınlığa kavuşmaya sebep. O halde maviye açalım gözlerimizi, bir yeni güne daha umutla başlayalım
-
Başarinin anahtarini calar saatin altinda bulacaksiniz.(B.Franklin)
-
Sabırlı ol!
Bulutlar bile kararmadan ıslatmaz kuru toprağı.Mustafa Ahi Aratoğlu
-
Kader gayrete aşıktır derler, çektiğin zahmet gün gelir rahmete dönüşür.
-
Şu sıralar yeni bi sabaha uyanmak için bi sebebim yok ne yazık ki.. Okuduğumda beni motive edip ayağa kaldıracak bir sözüm de.. Belki bu başlıkta bulurum aradığımı
-
Damlayan su taşı deler , taşı delen suyun gücü değil , sürekliliğidir. Sabır ve dua ile dostlarım unutmayalım ki her nasip vaktinin esiridir.
-
Lâ tahzen innallâhe meassabirin.
Üzülme, Allah sabredenlerle beraberdir. (Tevbe 40)
Ma vedde'ake rabbüke ve ma kala.
Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı.(Duha 3)
-
@paretowilfredo ötesi yok
-
@bombiksmori
Yeni bi sabaha uyanmak için her zaman bi sebebimiz var.
Kaderimizde mağlubiyet yoktur, bir süreliğine imtihan vardır diye bi söz var.Sen bu imtihanda kağıdı boş mu bırakıcaksın? Hayır.
Niyet et, dua et, sebat et, sabret.Çalılıkların arasında açan gelincikler de mi delil değil umudun varlığına:)
Güneşe sırtını dönme, dilinden duayı eksik etme.Umut bitmeyen bi dua.
"Elif" gibi dimdik durduktan sonra inanıyorum ki müjdeli haberler yakında.Kün fe yekun ( ol der ve olur )
-
Vazgecmeyi düsündügünde neden basladigini hatirla..
-
Allah büyüktür.. emek veren çaba gösteren dua eden kulunun duasını geri çevirmeye haya eder... kulunu yüz üstü bırakmaz. Güç verir kudret, başarı ve ilim yalnızca Allah'ındır ..
-
...
Hadi uyan
Aydınlığa çık da çil gözlerin ışısın
İlkyazlar sıcağı biriksin yüreğine
Yoksul olsan da uyan
Garip olsan da uyan
Mademki güzelsin, güzeli yaşatmak için
Mademki iyisin, iyiliği yaşatmak için
Mademki umutlusun, umudu yaşatmak için-Metin Eloğlu
-
Ahhh be servisi yine kaçırdım diyeceğiniz günler gelmesi dileğiyle dostlar. Günaydınlar olsun
-
Bu ileti silindi! -
Uyandığımızda sgk listesinin açıklanmış olması ve orda olmamız amin :slight_smile:
-
Aç gözlerini arkadaş. Vaktini iyice daraltmadan, çalışmaya başla. Elimizden giden vakitlerin hesabını soramayacak olsak da, kalan vakitlerin hesabını tek tek tutmalıyız.
-
@Antimülakat Başkan olmuyor be yapılmıyor.
-
Sabaha motive edici bi sözüm yok ama çok zor zamanlar geçirdiğim bi dönem yakın bir arkadaşım bunu göndermişti. Epey iyi hissettirmişti.
https://youtu.be/gLAqouO6Wp0 -
günün en motive edici sözü yine işsiz güçsüz uyandık güne .