PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@ddguy olabilir,zaten başvuru sonuçlarını sistem çoktan dökmüştür belki de mülakat tarihlerini belirleyip cuma açıklayacaklar.
-
@Mustapha bu hafta sonuna hersey netlescek o zaman bakalım sonuçlar nolcak Allah yardımcımız olsun inşaAllah
-
@ddguy biz günlerce guy bekledik bu onun yanında hiçbir şey:)inşallah,allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@Mustapha hatirlatma hocam o guyu hayatımı alt üst etti ya
-
@ddguy aynen benimkinide
-
@ErtuğrulBEY senle ben herkese yardimci olmaya çalışırken ortada kaldık hocam garibime gidiyo bu guy dan sonra kpss de iyi gelmedi benim gidebilecegim bi alan da kalmadı napcami şaşırdım artık
-
@ddguy aynen unuttuk gitti, PTT ile yüzler gülsün o zaman yeni bir sayfa açılır kim bilir.
-
@Mustapha sen naptin hocam guy da olmadı mı
-
@ddguy bende senin gibiyim kpss kötü geldi guy olmadı.83.5 puan ile 1 sene boş geçti.2017 kpss kötü geldi ama yinede Allahtan umut kesilmez.En azından ptt yada içişlerinden biri olsaydıda bi yerden başlasaydık.KPss A ya yine hazırlanırdık.
-
@ddguy yok 80 puanla Antalya'yı tercih etmiştim açıkta kalmıştım son kpssden de p48 79 aldım yine aynı puan malum sıralama daha iyi bu sefer ama ben yoruldum artık.işte 77.95 ile ptt kovalıyorum.
-
@Mustapha hocam p48 bu seneki sıralamanız ve p35 geçen seneki sıralamanızı yazsanıza size zahmet.Sİze zahmet tam bi şekilde yazın tahmini olmasın ona göre benim puana bu sene guy gelir mi diye bakacam
-
@Mustapha @ErtuğrulBEY ucumuzu de Antalya yakmış desenize benim bu ptt den de umudum yok da bakalım hayırlısı artık inşaAllah burda yüzümüz güler
-
Benim bu sene guy un olma ihtimali dahi yok 67 geldi benim şok oldum bi 20 net eksik
-
@ddguy benim de 76 civarıbenim de pek şansım yok.
-
@ErtuğrulBEY belli olmaz hocam bi ihtimal yine siralamalar iyi bu sene ama guyu da beklemiyolar yakın tarihte sabır taşına döndük ya
-
@ErtuğrulBEY p35 80,17 (9106 .) p48 79.19 (5607.) tam da bu puanlar ve sıralamalar.
-
@ddguy üzüldüm valla düşük gelmiş evet inşallah şu ptt olur.
-
@Mustapha eyvallah hocam benim puanda 75.65 sıralamam 9800 sizin hemen hemen geçen seneki 80 puana yada79 küsür puana tekabül ediyor.Guy açılırsa şansım olur mu sence.
-
@Mustapha guy da bi şok oldum hocam üstüne bu geldi bu yazın nasıl geçtiğini bilmiyorum sınavım çok iyi geçti geçen sene de düşük alsam gam yemicem ama bu sene bitirdi alan beni bundan da umudum yok o yüzden ders calismaya da gücüm kalmadı artık 3 sene oldu seneye tekrar girsem desem hersey olumlu olsa bile en erken ise başlama ihtimalim iki sene alan için GK gy calissam desem o alandan da zor 88 89 almam lazım 400 500 kişiye anca kadro geliyo
-
@ErtuğrulBEY sayıca çok olan alımlarda mutlaka fırsat gelir bu puana