PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@Antimülakat hocam birşey soracam. Içişleri Iğdır için mülakata girmiştim.Mülakatım çok iyi geçti.Hatta kesin kazanma gözüyle baktım.Kazanmasam bile %100 yedege girerim diye baktım.Ama olmadi.
-
Ne hikmetse icislerini kazanan arkadaşlar ayrıca ptt ve kykyi da kazanmislar.
-
@ErtuğrulBEY hocam daha önce bir aday facebookta bir vekile polisliğe referans olduğu için teşekkür etti şikayet edildi işlem yapıldı. Eğer benzeri şekilde deliliniz varsa olabilir.
-
@ErtuğrulBEY sadece duyumdan hareketle şikayet edecekseniz pek bir şey çıkmaz. Somut, yazılı delil ister bu iş yoksa pek bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.
-
@aliveli vay be gözlerim yaşardı. Acaba işlemin içeriğini ne? Kulağını falan çekmişlerdir heralde. Yazık.
-
@bombiksmori yok hocam aday arkadaşın ataması iptal edildi.
-
@aliveli heyt be. Gerçekten çok şaşkınım
-
@Antimülakat hocam doğru diyon duyumla hareket edilmez.Ama benim mülakat iyi geçti.Kazanamam biraz canımı sıktı.Etrafdada öyle bi söylenti vardı.Şuan kimseyi zan altinda birakmamak icin mesajimi da sildim.Haksızlık varsa ben hakkımı helal etmiyorum zaten.
-
Yeşil Liyakat kitabini tavsiye ederim bakin mutlaka
-
0312 509 56 74-75-76-77 numara bu arkadaşlar
-
arkadaşlar var mı yakınlarda haber alan,bilgisi olan? İK ya ulaşamıyorum, ulaşabilen var mı?
-
memurlar/ haber/695092/ptt-ye-sadece-sozlu-sinavla-personel-alinmasina-danistay-dan-iptal-karari.html?utm_source=headlines
DANIŞTAY IN BÖYLE BİR KARARI VAR NE OLACAK ŞİMDİ?
EDİT: Lütfen forumda link vermeyelim. Yorumunuza müdahale ettiğimiz için özür dileriz.
-
Ptt 2017/2 ve 2017/3 alımlarını iptal etmiş.
-
2017/2 alımıyla hak kazanmıştım.Bütün emekler boşa gitti.
-
PTT İPTAL KARARI SONUNA KADAR DOĞRUDUR İLKOKUL MEZUNLARINI EL ALTINDA ALDILAR KONUŞMALARLA GİREN KİŞİYE ŞAHİT OLDUM. YAŞI TUTMAYAN ŞAHIS KPSS PUANI OLMAYAN ŞAHIS PTT YE GİRDİ. BUNA BU GÖZLER KULAKLAR ŞAHİT OLDU HIRSIZ AHLAKSIZ HALA PARALEL YAPI VAR HALA FETÖ VAR. KİMSE ALLAH'tan KORKMUYOR.
-
geçen alımda Ankara 78 le kapattı ben bu alımda 76 puanla tunceliyi bile yazdım gelmedi. Bu işte saçmalık olduğu belliydi
-
Hocam şayet dedikleriniz gerçekten yaşandıysa alınan karar elbette ki doğru. Ama burda yanlış olan niçin en başından bunun engellenmediği sorunsalı. İnsanlara yazık değil mi? Hakkettiler,kazandılar ve planlar yaptılar. Kul hakkıdır bu. Allah sorar hesabını..
-
onlara kul hakkıysa biz eğer mülakata girmeye hak kazanacak durumdayken kazanamadıysak bize de kul hakkı. diğer başlıkta bir arkadaş söyledi zaten kazananları mağdur etmezler diye düşünüyoruz.
-
Çok enteresan bir senaryodur gidiyor. Bu iptal kararının neden olduğunu detaylı ve etraflıca bilen var mı?
-
@Antimülakat inanın bizde tam anlayamadık hocam. Çözerseniz bizi de aydınlatın lütfen.