PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@ErtuğrulBEY hocam bi istanbul açar yine siralamalar iyi bu sene bence bi ihtimalin var sıkma canını
-
@ddguy inşallah gelir.TEŞEKKÜRLER.
-
@ErtuğrulBEY kesinlikle olur, hiç can sıkılacak puan değil önemli olan keşke erken gelse ama ben de gelmesinin 2018'i bulacağını düşünüyorum.
-
@Mustapha hocam 2018 derken yeni kpss ye mi gireriz yoksa 2018 ocakta falan mı ilan gelir.
-
@ddguy o süreç baya yıprattı herkesi bu durum da kpss yi etkiledi bence kendine güveniyorsan o gücü bulduğun an alanı zorla derim yine.
-
@Mustapha kendime güvenmiyorum artık hocam maalesef isteğim de umudum da kalmadı yüksek lisans daha cazip geliyo sen düşün
-
@ErtuğrulBEY yok kpssden önce olur bence ama ayı bilemem kestirmek zor oluyor.
-
@Mustapha tabi guy sgk vmy bddk falan açıklanırsa önümüzden bi 2000 kişi en az gider ve senin sıralama 3500 lere benim sıralamada 7000 lere gelir o zaman guy inşallah sana %99 bana da %70 gelir.
-
@ddguy o da güzel seçenek olur, kamu sektörü olmassa ki inş.olur elini özel sektör için güçlendirir.
-
@ddguy bencede yüksek lisans düşün.
-
@ErtuğrulBEY valla çok güzel şeyler olur aslında ama süreç çok uzun ve yavaş,her şey çok yavaş malum bu da yıpratıyor.
-
Mamurlar da cuma günü açıklanacak diyen var bugün aciklancakmis diyen var
-
Mülakat listesi cuma günü açıklanacakmış ama tercih sonuçlarını istedikleri an açıklayabilirler.Ya da toptan hepsi cuma günü olacak.
-
@Mustapha neyse az kaldı artık inşaAllah bi mucize olur da @bombiksmori hocam la benimde yüzüm güler ya
-
Benimde unutmayın
-
@siyasetbilimci Allah yüzümüzü güldürsun inşaAllah hocam
-
@ddguy inşallah hocam:) az çekmedik guy dan..
-
Bi işin olmayacağını bile bile beklemek değişik bi duyguymus
-
@ddguy olmayacağını bile bile neler bekledik hocam. Bi de bunu bekleyelim:) Belki bi mucize olur
-
@bombiksmori nasıl ihtiyacım var o mucize ye herkes gibi inşaAllah olur ya imkansızi imkanlı hale getiren Rabbim bizim de yüzümüzü güldürur inşaAllah