PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
75 puanla şansım nedir sizce?
-
@vlkrt şansınız var hocam 1-2 puan aşağısına dahi düşebilir gibi geliyo bana umut veriyo gibi olmıyım gerçi bi öntespit benimki
-
Başvurumu yaptım. Bi mucize olsa,tercihlerimden biri gelse ne güzel ne muhteşem ne büyük şifa olur..
-
@bombiksmori hocam senin puan kaçtı ya
-
Yemin ederim zerre ümidim yok milli piyangodan büyü ikramiye çıkma ihtimali bile bana daha yakın geliyor
-
@ddguy 75:( ama umut fakirin ekmeği hocam
-
@bombiksmori benimde öyle hocam bende mucize bekliyorum resmen bu dq olmazsa napcam onu düşünüyorum
-
@ddguy bu da olmazsa sanırım evlenicem:)yaş gidiyo bi yerden başlamak lazım
-
@bombiksmori HOCAM PUANINIZ 75 İNŞALLAH GELİR
-
@bombiksmori senin yemekler iyiydi hocam bence de evlen gitsin benim ailem kız olmama rağmen isim olmadan evliliğe de izin vermiyo o derece köşeye sıkıstim
-
@ErtuğrulBEY hocam senin guy noldu Antalya ya basvurcaktin yanlış hatirlamiyosam
-
78,4 ile talibim. Ilk 5 il tercihim
Sakarya,bartın,zonguldak,duzce,yalova.Hakkımızda hayirlisi olsun. Gülmeyi unuttuk be hüseyin..
-
@ErtuğrulBEY inşallah gelir hocam:) bi ümit başvurduk bakalım
-
@ddguy iş olmadan evlenmeyi bende düşünmüyodum ama herşey hayal ettiğimiz gibi olmuyo malesef:( hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Senin yemekler iyiydi diyince eski muhabbetler geldi aklıma:) -
@ddguy antalya için kurum sınavında 78 doğru yaptım ama dışarıda kaldım.Artık diğer ocak şubat gibi gelecek guy ilanını bekliyorum.Bu aradada ptt içişleri falan derken bi yerlerden başlamak için bende başvuruyorum.
-
@ErtuğrulBEY yapma ya üzüldüm inşaAllah bu olur hocam bence de bekleme başla bi yerden
-
@russellwestbrook ptt istanbul avrupadan 8.promosyonda sgk denetmeni olan arkadaşım var hocam... rızkımızı arıyoruz puanınıza göre yaşayabileceğiniz illeri tercih ediniz bence
-
@yamtar eyvallah kardeşim tek tercih ankarayı yazdım çünkü ailemle birlikte ankara'da yaşıyorum bir önceki alımda mülakata girdim 110.yedektim bu sefer girerim diye umuyorum inşallah insanlar sürekli noldu senin iş naptın girmediğin sınav kalmadı diyorlar o yüzden iyice yalnızlaştırıyor süreç insanı kimseyle görüşmek istemez hale getiriyor yapayalnız kalıyorsun evde. İş beğenecek durumda değilim artık yok kpss puanım iyi yds puanım var yazmiyim falan filan yok artık çoktan geçtim oraları hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin
-
Listeler çarşamba veya perşembe günü çıkar mı acaba ya
-
@Antimülakat HOCAM İÇİŞLERİ BÜRO NİYE AÇIKLANMIYOR HABERİNİZ VAR MI.