PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
genelde kaçgün sonra mülakalatlar başlıyor bilgisi olan varmı?
-
@ErtuğrulBEY yapılan ilk sınav olduğu için bilmek zor ama tek geçerli sebep olabilir güvenlik soruşturması.
-
@Antimülakat hocam güvenlik soruşturması mülakat sonucu açıklandıktan sonra yapılmıyor mu?
-
@memurlardan en erken 1 hafta en geç 25-30 gün
-
Başvuru yarın bitiyo listeler ne zaman çıkar ki sizce
-
@ddguy en geç 4-5 gün. En erken sabahında.
-
@davetsiz cumaya belli olur o zaman hocam demi
-
@Antimülakat hocam merhaba size birsey danisacagim ptt ankata için ikinci alimda 18. Yedek oldum muhtemelen gelecek sira diyor memurlad. Tkdk uzmanlik icin siralamaya girdim ptt bu kurumdan önce yerlestirme yapacak gibi duruyor fakat isteğim tkdk ikiside sözleşmeli personel ptr olursa sayet tkdk ya gecme durumumda sıkıntı olur mu?
-
@ErtuğrulBEY valla iki türlü durumlada karşılaştık. Öncesinde yapanlarda var, sonrasında yapanlarda. Hatta iki kere gvs yapanlar bile var. Ptt için sonra olur diye düşünüyorum.
-
@Nles hocam o kadar kısa sürede geçme ihtimaliniz hem kanun gereği yok hem de kurum bu geçişe müsaade etmez.
-
@Antimülakat hocam bende onu merak ediyorum.Yani sözleşmeliden sözleşmeliye geçiş olmuyor herhalde.Bide hocam sözleşmeliden kadroluya mesela guy kazandım kesin geçiş olur değil mi?
-
@ErtuğrulBEY sözleşmeliden kadroluya geçersin. Sözleşmeli bir kadrodan başka bir sözleşmeli kadroya geçişlerde 1 yıllık çalışmış olmak gerekiyor. Bununla ilgili bir yazımız olacaktı dur bir bakayım.
-
-
@Antimülakat hocam ptt başlangıç yaptığında 4 ay deneme suresi gibi birsey olmuyor mu? Yani sozlesmeyi 4 ay sonra yapıyor. O süreçte istifa edip geçtiğimde nasil yükümlülüklere tabi olurum?
-
@ddguy bugüne kadar hep olmuş hocam insallah yine olur.
Arkadaslar son gün yani bugün bir iki ilin yerini değistirmek istiyorum sizce bir sıkıntı olur mu yoksa hic ellemeyeyim mi -
@davetsiz
Hiç bir sıkıntı olmaz istediğinizi güzelce son kez duzeltin -
Kimseden ses çıkmıyor basvuru bitmek üzere puan tahminleri nedir. Ankara için son alımda puanin 79.4 e kadar düştügünü biliyorum buradan yola cikarak yorum yapabiliriz..
-
75 puanım var gönül izmir ister ama gelmez manisa gelirse izmir gelmiş kadar sevinirim
-
İstanbul,Ankara,İzmir,Antalya bu şehirlerin 78-79 bandında kapatacağını düşünüyorum diğer ve doğu illerinin de 75-76-77 bandında olması muhtemeldir.Tabi sürprizlere de açık olmak lazım.
-
Ankaranın 76 küsürle istanbulun 74-75 arası kapatacağını hesaplarıma dayanarak söylüyorum. Min puan da 73 küsürlerde olacaktır bu 2.alım çünkü atananları arada başka yerlere giden 400-500 kişilik bi kısmı da hesaptan çıkarınca bu sonuç çıkar gibi gözüküyor nacizane fikrim diyim