Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@musgrave yok kardeş sana cevap vermeyen bize de cevap vermez ki.
Bence başkana Twitter'dan yazalım "ay sonu demiştiniz. Bu üç gün içinde açıklanacak mı?" Diyelim. Olur mu? olsun lütfen bi' şansımızı deneyelim -
Bende aradım bize bilgi gelmedi dedi , sadece liste girip ilan ediyoruz dedi onun dışında bize bilgi verilmiyor , başkanın tweter açıklamasından dahi haberimiz yoktu dedi siZden duydum dedi
-
Facebook grubundan haberleşip belli bir saatte topluca twitt atarsak anca dikkatini çekip cevap alabiliriz başkandan. bireysel olarak etiketlemelere pek cevap alamıyoruz.
-
Bu saatler başkanın twitlere cevap verme saati yazın işte. Pamuk eller klavyeye:)
-
Arkadaşlar saat 4 civarı aradım sınav hizmetlerini bayan bugün için çalışma yok dedi diğer vmy lerin yeterliliği bugün mü bitiyor diye sordum evet dedi acaba beraber açıklanma durumu var mı dedim farklı komisyon bakıyor öyle bir şey olmaz dedi
Tahminim en geç haftaya aciklanir bu hafta açıklanması süpriz olmaz ama baskan muğlak cevap veriyor o yüzden neden uzadı öğrenemiyoruz umarım hakkımız da hayırlısı olur -
acaba yeterlilik mülakatı neticesinde kaç kişi geçecek ve geçemeyenler tekrar yetkili yardımcı konumunda kuruma katkısı ne kadar olacak ve bunun neticesinde kaç tane yeni yardımcı alalım analizini yapıyor olmaları sürecin uzama nedeni olabilir mi değerli dostlar
acizane fikrim -
Arkadaşlar vdkyı aradım şimdi bilgi almak için saat 11.30 civarı arayın dedi telwfonu açan beyefendi bilginize.
-
Sınav hizmetlerini aradım şimdi klasik cevap şuan öyle bir çalışmamız yok dedi liste bize verildiğinde yüklenmesi 10 dakikayı bulmuyor dedi bayan başkanın çalışmalar bitsin hemen açıklarızdan kastı bu galiba...
-
Bi Twitter etkinliği mi yapsak sonuç alır mıyız?
-
Ben il dışında Gelir Uzman Yardımcılığıni kazandım. Henüz göreve başlamadım. Ev tutmak için vmy sonucunu bekliyorum. Vdk hem beni hemde Guydaki benim yedeğini mağdur ediyor bi buçuk aydır açıklamayarak. Gerçekten çok tuhaf.
-
Yarına dair duyumu olan yok mu?
Malum yarın ayın sonu
Yoksa her gün olduğu gibi
Yine yaşar mıyız aynı sonu?Asdsg atanamayan vmy posta'da amatör şair oldu:)
-
@met, içinde söyledi: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Ben il dışında Gelir Uzman Yardımcılığıni kazandım. Henüz göreve başlamadım. Ev tutmak için vmy sonucunu bekliyorum. Vdk hem beni hemde Guydaki benim yedeğini mağdur ediyor bi buçuk aydır açıklamayarak. Gerçekten çok tuhaf.
hangi ildi sizin guyda
-
Arkadaslar merhaba.sinav hizmetlerini aradim bize gelen birsey yok dolayisiyla bugun de bosuna beklemeyin dediler.bilginize
-
@lastmetal, içinde söyledi: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
@met, içinde söyledi: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
hangi ildi sizin guyda
İzmir
-
Daha önce bu kadar geç açıklandığı olmuş mu arkadaşlar
-
@musgrave bildiğim kadarıyla olmamış kardeş.
-
Güvenlik soruşturması mı acaba neden bu kadar uzatılır her sene 2 3 günde açıklamışlar
-
ne yapıyorlarsa bizede söyleseler bir.
-
Başkan Twitter'da açıklama yapmış bi mani olmazsa önümüzdeki hafta açıklanacağı üzerine hepimize hayırlı sonuçlar olur inşallah
-
@i̇bn-rüşd Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin inşAllah. Vallahi kendi sonucum açıklanacak gibi sevindim. Hadi geçmiş olsun diyelim