Game Of Thrones Hakkında
-
Got 8. sezon yeniden çekilsin diye imza toplayanlar var, 500 bin inzayı geçmiş millet harbi kafayı yedi
-
Kendi kafalarından senaryo yazıyorlar, tutmayınca da diziyi beğenmiyorlar
-
@kartel06 yazılan senaryoların hepsi o senaristlerin güzelim diziyi nasıl batırırız adlı çalışmadan daha iyiler
-
Son bölüm geliyor. Final aceleye geldi ama yapacak bir şey yok. Ayrıca senaristler dönemin çok ilerisindeler, olay örgüsü çok iyiydi.
-
Bitiyor iki gözümün çiçeği olmasaydı be sonumuz böyle 9 senelik onlarca emek şu final sezonu yakışmadı be martin dede bile memnun değildir eminim. Bran tahta oturacak diyorlar umarım doğru çıkmaz ah ah 3 tane spin off çekilecek onlarla avutacağız ileride kendimizi artık napalım
-
Bu kadar saçma bir son olamazdı olamazdı olamazdı kuzeyde tehlike mi kalmış zavallı jon'u oraya yolladınız. Ne güzel dünya oh taht falan kalmadı tebrik ediyorum sizi d&d ikilisi vallahi bravo iyi kafa buldunuz bizlerle ahahahshsshsh kim beğenecek acaba şu sonu çok merak ediyorum.
-
@north-remembers hocam sonuçta dizi bu yani bizim istediğimiz gibi bitmek zorunda değil ki
-
@kartel06 istediğimiz gibi bitmedi ondan zaten resmi hesap tek paylaşım dahi yapamadı şuan imdb puanı yerlerde geziyor 3 puana düşmesi an meselesi
-
@north-remembers final bölümünü yeni izledim ve görüşüm evet bitmesini istediğim gibi bitmedi ama tam manasıyla hayatın adaletsizliği dediğimiz şeye uymuş. Her biri bir köşeye savruldu, herkes yarım bir arayış içinde...
-
Diziye daha önce izlemeyipte izlemeyi düşünenlere tek tavsiyem izlemeyin, sonu cidden kötü bitiyor
-
Bende izlemek istiyorum. Hem de uzun zamandır. Kaç sezon, kaç bölüm oldu yaza biter mi? Her gün bir bölüm izlesem.
-
@sınavsayar biter hocam her sezon da izlenecek çok şey yok. Durağan sahaneleri atla direkt.
-
@evandro bu şekilde izlemeyi pek başaramam hocam. Başladık mı bitirmek gerek!
-
@sınavsayar bitirin zaten, arada çok boş sahne var onlarla zaman kaybetmeyin.
-
Otelde internetin kotalı olması kadar saçma bir sorun olabilir mi? Güzel memleketimde bunu da yaşadık