Game Of Thrones Hakkında
-
Bol spoiler içeren bir başlık açmanın vakti geldi Büyük savaşı kim kazanır. Khalesi 1.45, Cersei 1.90 beraberlik 3.00 tahminleri alalım
-
@aliveli Üst olur
-
Usta sen çok yanlış gelmişsin
-
SPOİLER
Ejderyalardan bir tanesi dondu filan diyolar heçkırlar bölümü sızdırmış her yerden spoiler geliyo. Bide bu ejderya ateş mi üflicek buz mu orası da karışık. -
Yeni bölümde sızmış mı?
-
sezon finali sızmamış bir tek
-
john'un sudan çıktığı sahnedeki kılıcına dikkat eden oldu mu
-
Tam olarak 8. sezon 3. bölümü biraz önce bitirdim. Spoiler vermemek için susuyorum da o nasıl bir bölümdü lan! Got ekibi ciddi manada çok iyi iş çıkarmış. Savaş sahnesine doyduk.
-
SPOİLER VARDIR İZLEMEYEN OKUMASIN
senaristler bizi ters köşe yapmak için aryaya yazmışlar killi. tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı. jon ile night king arasında bir düello efsane olurdu ama yok.
bir bakıyorsun jon snow bir sürü ölünün arasında kalıyor ama ordan sağ çıkıyor. brienne tarth aynı şekilde.
özetle tatmin edici olmayan alakasız bir bölümdü. o kadar da uzun değilmiş kış. 30 dk savaştılar bitti. -
SPOİLER
Binlerce yıl uğraş dur. Ölüyü dirilt, ejderhayı bir mızrakla düşür, ejderha sahibi ol, iklimi kontrol et, ejderha ateşinde banyo yapıp tek yara bile alma, sonra kalk ergenin tekinin arkadan bıçakla biçuuuuvv diyerek atlamasıyla bıçaklanıp bayrampaşa tinercileri gibi öl. Bu kadar saçmalık olur. Dizi-film tarihinin en büyük hayalkırıklığı yaratan karakter olarak ilan ediyorum seni nayt kimg...
-
İnsanlar keyfini çıkarır dizinin, bizimkilere hiçbir şeyi begendiremezsin. İzlerken çok gerildim, nefes kesti resmen. Dizinin heyecanıyla ekşiye baktım, millet ne sövmüş ne sövmüş. Yahu tadını çıkarın az yaa. Aryacığım üzerine ekleye ekleye bu duruma geldi. Evrenin en efsanevi örgütü tarafından eğitildi. Yeri geldi kör oldu güçlendi tam bir suikastçı olarak yetişti. Yeri savaş alanı değildi. Night kingi öldürecek kişiydi.
-
-
Nerden izliyosunuz arkadaşlar söyleyin bizde izeyelim
-
@anilazi1 hocam hiç bir kaynakta bir günden fazla erişim barındırmıyorlar. Direkt domaine engeli basıyorlar ama özelden bulursam atayım size.
-
-
@kml, içinde söyledi: Game Of Thrones Hakkında
SPOİLER
buz üfledi iki sene sonradan yazıyorum kesin bilgi
SPOİLER
yok yahu buz değildi mavi doğalgaz aleviydi
-
Night king’in kılıcını çekmeye yeltendiğinde fırtına esmesi güzel detaydı
Herşeyi detaylı işleyen dizide ak gezenlerin hikayesini kısa kesmeleri çok hoş değildi 8.sezonda bitirelim diye aceleye getiriyorlar yoksa 2-3 sezon daha giderdi -
@onuktekin aman tanrım khalesi nigth king’in kızımı yoksam.
-
Spoiler vermeyim hocam şimdi Hiç sandığınız gibi değil o Şimdi anlatırsam izlemeyenlere baya ayıp olacak
-
SPOİLER SPOİLER SPOİLER
9 yıl bunu mu bekledik be. Bran o kadar mistik bir konumdaydı ki ne görüler ne semboller verildi. Dizinin yapımcısıyla senaristi de bölüm bittikten sonra açıklama yapmış işte efendime söyleyim 3 yıldır biliyorlarmış arya'nın night king'i öldüreceğini. Bizi salak yerine koymaktan başka bir şey değil bu. Ben kitap serisini 2 kere bitirdim. Yaşlı dede martin dizi bitince 8 küsur yıldır yayınlamadığı kış rüzgarları kitabını da yayınlarsa tekrar başlayacağım okumaya. Keşke şöyle bir şey olsaydı mahzendeki mezarlarda starklar tekrar dirilseydi ve aegon targaryen safına katılsaydı mükemmel olurdu. Şimdi arya cersei istese gider öldürür kız namı diğer yüzsüz. Savaş sahnesi izletip hiç ummadığımız bir şekilde bitecek dizi ona yanıyorum