10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@davetsiz mülakata girince iş kanunu sosyal güvenlik hukuku ile ilgili soru sormasını biliyorlar ama sonradan da p42 gümleye bilir
-
@paretowilfredo Hangi puan türü düşünüldüğünü öğrenme durumunuz varmı?
-
@mrtvrt hocam oyunun ortasında kural değişmez artık tamam p42 kalkmadı diyelim ama p23 yüksek olan da var onlara da yazık olmaz mı eğer bir değişiklik yapılacak ise bunu kpss den önce belirtmek zor mu yazık günah değil mi bunca insanın emeğine ben buna yanıyorum 9. Promosyonda kaç ay bekledim elendim yılmadık daha iyi puan aldık benim gibi bir ton ademoğlu var yazık bu gençlerin emeklerine kul hakkına girmektir bu
-
sgk mevzuatını dibine kadar kullanan bir kurumun sgk mevzuatsız bir puan türünden alım yapması inanamıyorum ya.Ben 1 sene buna çalıstım oturdum 90+ puanım geldi napaym şimdi inanamıyorum ve diyecek söz bulamıyorum.
-
@kuşçubaşıeşref aynen hocam kul hakkı olur bence de eğer bi puan türü kalkarsa.
-
Olay bu insanlar buna göre yol cizip çalıştı neden zırt pırt değiştirisn ki kurum herşeyi halletti tek sorun bu mu kaldı @kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@mrtvrt hocam oyunun ortasında kural değişmez artık tamam p42 kalkmadı diyelim ama p23 yüksek olan da var onlara da yazık olmaz mı eğer bir değişiklik yapılacak ise bunu kpss den önce belirtmek zor mu yazık günah değil mi bunca insanın emeğine ben buna yanıyorum 9. Promosyonda kaç ay bekledim elendim yılmadık daha iyi puan aldık benim gibi bir ton ademoğlu var yazık bu gençlerin emeklerine kul hakkına girmektir bu
-
Arkadaşlar sakin. Öncelikle p42'nin kullanilmayacagina gram ihtimal vermiyorum. Pareto üstad da tam olarak onu söylemedi zaten.
-
@gresham-t hocam olay p42 değil ki sadece p23 gider ise ne olacak tepkisiz kalmamak lazım
-
@newworldorder şekil a teftiş var hocam
-
@paretowilfredo dostum p23 veya p42 dışında bi puan türü seçilmesi olağan mı peki? Mesela sadece p48 gibi.
-
P39 var mesela çeko ve gk gy ağırlıklı yalnızca. Acaba yeni puan türü olarak eklenebilme ihtimali olabilir mi?
-
@kuşçubaşıeşref hocam eet teftiş ters köşe yaptı o dönem ama denetmenlik 9.pro da p42den alıp sonra aniden dönüş yapmasını gerçktn kaldıramam.
-
@newworldorder beni vursunlar daha iyi p42 kalkar ise
-
@kuşçubaşıeşref valla bi de sınav öncesi kurumların hangi puan türlerinden alım yapacagını tahmin etmeye calısarak mı geçiricz her sene. zaten yeterince stresliyiz vallahi pes ya!:(
-
Boşa velvele yapıyorsunuz.P42 puan türü kolay kolay kalkmaz.İlla tek puan türü ile ilana çıkılacaksa sadece P42 ile çıkılır. Bu durumda da yine mağdur olan bir kesim oluşur. En doğrusu geçen alım ki gibi olmalı.
-
Kurum herşeyi ile olay valla bıktırdı tek kelime ile.
-
Herkes kendi yüksek olduğunu savunuyor gibi geldi ama kendi görüşümdür her sınavda mutlaka p48 puan türü muhakkak olmalı bu sınavın ölçüsü p48dir. Diğer puan türüde kurumun alanıyla ilgili puan türü olması lazım .
-
@eomer Hocam geçen senede Herkes sadece P42 bekliyordu asla başka yanında puan türü olmaz diyordu Hooop P23 geldi. Şimdide P42 kalkar sadece P23 kalacak derler hiç belli olmaz. Şayet Kurumun mevzuatı olan puan türü olmazsa sınavda Bu gerçekten hiç hoş olmaz.
-
@ds1966 Kurum müfettişliğe gelen tepkilere bakıp geri adım attı.Onun için yine böyle tepkiler almamak için p42'yi koymadan ilan çıkmaz. Tabi bu benim şahsi görüşüm.
-
@eomer İnşallah Hocam